Serie A: Napoli - Juventus 26.01.2020 Klo 21.45, Ronaldon maaliputki jatkuu?

Sunnuntain Serie A kierroksen päättää huippuottelu Napoli - Juventus! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Napoli - Juventus
tammikuu 26,2020
21:45

Serie A: Napoli – Juventus, pisteet vieraille?

Italian Serie A:ssa kello 19.00 alkavan Rooman derbyn perään pelataan toinen kuuma kaksintaistelu, kun Napoli isännöi Stadio San Paulolla sarjakärki Juventusta. Tässä ottelussa käyvät perinteisesti tunteet kuumina niin kentällä kuin stadionin uumenissa ja sen ulkopuolella. Vielä muutama vuosi sitten Maurizio Sarrikin heilutteli Juventus-faneille keskisormea Napolin bussin ikkunoista, nyt managerilla taitaa kuitenkin olla toinen ääni kellossa…

Napoli alamäessä

Napolin kausi ei ole ollut hyvä. Joukkue on sarjataulukossa vasta sijalla 11. ja joukkue antoi kesken kaudet potkut kokeneelle Carlos Ancelottille. Tilalle tullut Gennaro Gattuso on tuonut joukkueeseen taisteluilmettä mutta mikään taktinen nero Gattuso ei ole, hän on valmentanut 89 ottelua Serie A:ssa ja voittanut näistä 43. Seitsemän peliä Napolin peräsimessä ovat tuottaneet kolme voittoa ja neljä tappiota. Edellisestä viidestä kokonaisuudessa ja edellisestä viidestä kotona, Napoli on voittanut vain kaksi. Napoli keräsi viime kaudella 79 pistettä ollen sarja kakkonen, tällä kaudella ollaan kaukana siitä.

Juventuksen kone alkaa käynnistyä kohti kevättä

Juventus on koko kauden ajan hakenut oikeaa pelitapaa ja mukautuminen niin sanottuun Sarri Balliin on tuntunut vaikealta Max Allegrin puolustusvoittoisten vuosien jälkeen. Viime aikoina homma on kuitenkin alkanut toimia koko ajan vahvemmin sekä paremmin ja mustavalkoiset ovat voittaneet viisi edellistä otteluaan maalierolla 15 – 3. Juventus on niin ikään tehnyt vähintään kaksi maalia kahdeksassa ottelussa edellisestä yhdeksästä ja jo vanhaksikin haukuttu Cristiano Ronaldo on laittanut ponnarin päähän sekä takonut 13 maalia edelliseen kymmeneen otteluun.

Yhteenveto: Napoli  – Juventus

Uskomme tässä ottelussa Vanhan Rouvan voittoon. Joukkue on nyt C. Ronaldon johdolla tulikuuma. Napoli joutuu lähtemään otteluun pahasti puolustuksen ja keskikentän osalta rikkonaisena, kun joukkueen ehdottomiin tähtiin kuuluvat toppari Kalidou Koulibaly ja keskikenttäpelajaat Dries Mertens sekä Allan ovat sivussa ottelusta. Poimimme otteluun seuraavat kertoimet CasinoWinneriltä :

  • Juventus voittaa – 2.09
  • Ronaldo tekee malin  – 1.89
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.69

Nappaa halutessasi kumman tahansa joukkueen voitolle korotettu kerroin 888Sportilta!

tehostetut serie a

Juventus vahvoilla

Juventus nappaa ottelusta tiukan voiton? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä