Serie A: Napoli - Parma 14.12.2019 klo 19:00

Italian Serie A:ssa kohtaavat lauantaina juuri valmentajan vaihtanut Napoli sekä Parma. Jaossa molemmille tärkeät pisteet, tasainen kamppailu jossa ei nyhjätä nolla nollaa.
Napoli - Parma
Joulukuu 14,2019
19:00

Serie A:  Napoli – Parma otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Napoli voitti edellisessä ottelussaan Mestarien liigan päätöskierroksella belgialaisen Genkin numeroin 4 – 0. Ottelu oli melkoinen valonpilkahdus tunnelissa, jossa Napoli ei ollut voittanut aiemmasta kymmenestä kamppailusta kuin yhden. Joukkueen maalinteko on sakannut ja Genk ottelu antoi varmasti valmentaja Carlos Ancelottille hetkeksi hyvän fiiliksen… …Joka päättyi sitten seuraavana päivänä potkuihin.

888: Napoli 1.30 – Tasapeli 5.35 – Parma 9.00

CasinoWinner: Napoli 1.33 – Tasapeli 5.45 – Parma 9.45

Napoli: Uusi valmentaja – uudet kujeet?

Tulevassa ottelussa Parmaa vastaan Napolin penkin takana seisoo tulisieluinen Gennaro Gattuso. Gattuson ensisijainen tehtävä on saada joukkue tekemään rutkasti nykyistä enemmän maaleja. Edellisessä kymmenessä ottelussa Napoli on tehnyt vain kahdesti vähintään kaksi maalia. Tämä on surkea tilasto, kun ottaa huomioon, että joukkueessa on pelaajia kuten Dries Mertens, Lorenzo Insigne ja Arkadiusz Milik. Milik on tehnyt viidessä edellisessä pelissään 6. maalia mutta loukkaantumiset ovat pitäneet hänet sivussa tovin. Puolalaisen paluu on Gattusolle varmasti iso helpotus.

Nostaako tempperamenttinen Gennaro Gattuso Napolin takaisin kärkitaisteluun? 

 

Parma taistellut hyvin Serie A:ssa

Vierasjoukkue Parma on sarjataulukossa tasapisteissä Napolin kanssa. Parma on pelannut juuri sillä tavoin kuin odotettiinkin. Joukkue on pelannut melko tasaisesti muiden keskikastin joukkueiden kanssa, voittanut pahnan pohjimmaiset ja napsinut Roomalta sekä Interiltä kovalla taistelulla muutamat ekstrapisteet, joita ei oltu niin sanotusti ”budjeoitu”. Joukkueen tavoitteena on nousta TOP 6:seen ja päästä ensi kaudella mukaan Euro-peleihin.  Tavoite on täysin mahdollinen mutta se vaatisi vielä muutamia isoja voittoja. Parma on kahden ottelun voittoputkessa, Napolin kustannuksella kolmas putkeen?

Yhteenveto

Uskomme kotijoukkueen voittoon lauantaina. Uusi valmentaja, kotistadion, Mestarien liigassa hattutempun tehneen Milikin paluu Serie A -kentille. Kaikki on pedattu kotijoukkueelle. Viime kauden kaksi keskinäistä kohtaamista meni Napolille peräti 7 – 0. Parma taistelee mutta Napolilla on nyt momentum. Povasin edellisestä Napolin pelistä vähämaalista nyt kokeillaan toiseen suuntaan.

 

Napolin bandwagoniin

Vedot peliin Napolin kautta, iso maalinen voitto?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä