Serie A: Napoli - Parma 31.01.2021 Klo 19:00

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina 31. tammikuuta mielenkiintoinen Napoli - Parma ottelu. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Napoli - Parma
tammikuu 31,2020
19:00

Serie A: Napoli – Parma

Italian Serie A kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista on sunnuntaina 31. tammikuuta pelattava Napoli – Parma. Kotijoukkueen Napolin päävalmentaja Gennaro Gattuso pelaa tässä ottelussa työpaikastaan, kun taas pitkät perinteet omaava Parma yrittää kammeta itsensä pois putoamispaikoilta. Napoli on ottelussa todella suuri ennakkosuosikki, hoitaako Gattuson jengi homman himaan vai yllättääkö Parma?  

Napoli – Parma Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Napolin puolustus ei ole alkukauden tasolla

Napoli on pelannut tällä kaudella kiitettävästi ja joukkue on Serie A:ssa sijalla 6. Sarja on äärimmäinen tasainen ja jo muutamalla pisteellä, pelin muita vähemmän pelannut, Partenopei nousee TOP 4 sisään. Tästä syystä on melko käsittämätöntä että italiassa ja englannissa lehdistö on alkanut spekuloida manageri Gattuson potkuilla. Edellisellä Serie A kierroksella tullut 3-1 vierastappio Hellas Veronalla sai nämä puheet käymään entistä suuremmilla kierroksilla.  

On totta että Napolilla on tällä hetkellä vaisumpi vaihe ja erityisisesti joukkueen alkukauden loistava puolustus on ollut helisemässä. Napolilla on edelleen sarjan kolmanneksi parhaat tilastot mitä tulee päästettyihin maaleihin mutta edelliseen seitsemään peliin joukkuetta vastaan on tehty peräti 12 maalia. Joukkuetta ovat rokottaneet Udinese, Spezia kuin Verona joista kaksi jälkimmäistä myös voittivat Napolin.  

Parmalla maalinteko vaikeuksia

Parma lähtee tähän otteluun todella onneetomassa tilanteessa. Joukkue ei ole voittanut sarjapeliä sitten marraskuun viimeisen päivän ja paineet alkavat kasvaa. Edellisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on hävinnyt seitsemän ja peräti viidesti se on jäänyt nollille tässä otannassa. Vaikka Parman maalinteko on takkuillut todella pahasti niin edellisessä ottelussa joukkue laukoi peräti seitsemän kertaa maalia kohti Sassuoloa vastaan ja sitä ennen Coppa Italia ottelussa Laziota vastaan viidesti (yksi maali). Kova yritys palkitaan tänään maalilla? 

Veikkaus Napoli – Parma

Uskomme että Napoli hoitaa tästä ottelusta täydet kolme pistettä mutta tiukan paikan edessä oleva Parma laittaa hanttiin ja iskee ottelussa vähintään yhden maalin. Napolin suoralle voitolle tarjottavat kertoimet ovat liian pienet peleille mutta yhdistelmällä Napoli voittaa + molemmat joukkueet tekevät maalin saa lihaa luiden päälle.  

Betsafe: Napoli + BTTS @2.75

Betsafe: Parma yli 0.5 maalia @1.72

Kotivoitto!

Napoli voittaa mutta vierasjoukkue ei myy nahkaansa helpolla!

Aseta vetosi