Serie A: Napoli - Torino 17.02.2019 klo 21.30

Napoli on pelannut vahvasti viime aikoina, pystyykö Torinon puolustus pysäyttämään Carlos Ancelottin miehistön rynnistykset?
Napoli - Torino
Helmikuu 17,2019
21:30

Serie A: Napoli – Torino otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Sementoiko Napoli Serie A:n kakkossijan?

Italian Serie A:n kakkonen Napoli jäi viime viikonloppuna ilman tärkeää täyttä pistepottia, kun Fiorentiina pystyi jättämään Napolin kotikentällään maaleitta. Tasapelin myötä piste-ero kärjessä porskuttavaan Juventukseen kasvoi jo 11 pisteen kokoiseksi mutta toisaalta ero kolmoseen Interiin on turvallinen 9 pistettä. Napoli näyttäisi siis jälleen olevan kauden päätteeksi Italian kakkonen. Napoli lähtee sunnuntai-illan futiskamppailuun hyvistä asetelmista, sillä joukkue voitti viikolla Eurooppa Liigassa Zurichin lukemin 1 – 3 ja edellinen kotivoitto oli suvereeni 3 – 0 esitys Sampdoriaa vastaan. Kaiken kaikkiaan Napoli on voittanut kaikki kilpailut huomioiden kymmenestä edellisestä kamppailusta kuusi, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt vain Milanon suurseuroille Interille sekä AC Milanille. Uskommekin kotijoukkueen olevan tänään vahvoilla Stadio San Paulolla.

Riittääkö Torinon taistelu?

Torinon härät ovat valahtaneet Serien A:n kahdeksanneksi ja voi olla, että Fiorentina sekä Sampdoria porskuttavat vielä Torinon ohitse jättäen perinteikkään seuran sarjan puolivälin huonommalle puolelle. Torinon kymmenen edellisen ottelun saldo näyttää vain kolmea voittoa, neljää tasapeliä sekä kolmea tappiota. Edellisten otteluiden sarja on siinä mielessä mielenkiintoinen, että siihen joukkoon mahtuu muun muassa Interin päänahka ja tasapeli AC Milanin kanssa mutta niin ikään tasapelit Sassuololle ja SPAL:lle. Tuntuukin siltä, että Torino pystyy parhaimpaansa aina isoja jengejä vastaan. Torinon vahvuuksia tällä kaudella on ollut koko sarjan neljänneksi tehokkain puolustus, jos tarkastellaan päästettyjen maalien määriä. Miten puolustus selviää Napolin tappavaa hyökkäystä vastaan?

Kotivoitto Napolille?

Ottelusta on paha odottaa mitään muuta kuin Napolin voittoa. Joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun seurojen edellisestä 13 kamppailusta eikä kukaan ole voittanut Napolia 17 otteluun heidän kotikentällään. Kotivoiton kerroin on kuitenkin vain 1.45 luokkaa.

Maalimäärät lapulle?

Joukkueiden seitsemässä edellisessä kamppailussa on tehty vähintään 2,5 maalia ja sitä vetoyhtiöt odottavat myös tältä illalta. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että Torinon 10 edellisestä ottelusta vain kahdessa on nähty yli 2,5 osumaa. Olisko tässä paikka pelata markkinoita vastaan ja betsata under 2,5 Betssonin kertoimella 2.03?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä