Serie A: Sampdoria - Juventus 18.12.2019 klo 19:55

Italian Serie A:ssa kohtaavat keskiviikon ottelussa Sampdoria sekä Juventus. Miten ottelu päättyy? Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Sampdoria - Juventus
Joulukuu 18,2019
19:55

Serie A:  Sampdoria – Juventus 18.12 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Italian Serie A:ssa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Vihjeemme ottelussa kohtaavat sarjapaikastaan taisteleva Sampdoria sekä tiukasti mestaruustaistelua käyvä Juventus. Sampdoria on vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella ennen ottelun vähemmän pelannutta Bresciaa. Sampdoria on ollut yksi sarjan huonoimmista joukkueista alkukaudella, nyt tämä nippu joutuu kovaan testiin Vanhan Rouvan kustannuksella. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät vierasjoukkue Juventusta luonnollisesti ottelun ennakkosuosikkina. Esimeriksi peliyhtiö Fastbet tarjoaa otteluun kertoimet 6.90 – 4.55 – 1.50.

Sampdorian maalinteko on nihkeää

Sampdoria on voittanut kaikki kilpailut huomioiden kymmenestä edellisestä ottelusta kolme. Edellisessä ottelussaan Sampdoria katkaisi kolmen ottelun tappioputken napatessaan 0 -1 vierasvoiton Genoasta. Sampdorian hyökkäys on ollut kuudessatoista ottelussa yksi sarjan huonoimmista. Kotijoukkue on tehnyt Serie A:ssa vain 13 maalia, joka on kolmanneksi huonoin saldo saapasmaan kentiltä. Pienenä hopeareunuksena Sampdorian yllä leijuvissa synkässä pilvessä on joukkueen puolustuspelaamisen parantuminen edellisessä otteluissa. Sampdoria on pelannut edellisessä kuudessa pelissä kolme nollapeliä ja yhteensä Sampdorialla on tällä kaudella viisi nollapeliä. Maalin pitäminen puhtaana Juventusta vastaan taitaa kuitenkin olla mahdoton tehtävä?

Sarri uskoo Sampdorian laittavan Juven ahtaalle.

 

 

Juventus tarvitsee voiton

Juventus taistelee kovasti Serie A:n mestaruudesta. Tällä kaudella se joutuu tosissaan pelaamaan, kun Inter on tällä hetkellä tasapisteissä torinolaisjoukkueen kanssa. Jokainen menetetty piste voi varmistaa mustavalkoisten mestaruuden lipeämisen milanolaisille, joten se vierasjoukkue lähtee ihan tosissaan otteluun Sampdoriaa vastaan. Juventus koki joulukuun kahdessa ensimmäisessä ottelussa yllättäen tasapelin Sassuoloa vastaan sekä tappion Laziolle lukemin 3 – 1. Tämän jälkeen Maurizio Sarrin miehistö petrasi ja Juventus on voittanut kaksi edellistä ottelua yhteismaalin 5 – 1. Erityisesti välillä jo vähän parjattu Cristiano Ronaldo on painanut kahteen edelliseen kolme maalia. Jatkuuko maaliputki?

Sampdoria – Juventus yhteenveto

Vaikka Sampdorian maalinteko on vaikeaa niin me uskomme, että kotijoukkue onnistuu maalinteossa keskiviikkona Juventusta vastaan. Sampdoria on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan Juventusta vastaan lukemin 2 – 0 ja 3 – 2. The Bluecerchiato on niin ikään osunut 5/6 ottelussa Juventusta vastaan. Edellisessä kahdeksassa ottelussa peräti kuudessa on tehty vähintään kolme maalia. Näillä puheille vaihtoehtoiseksi vetokohteiksi valikoituvat Fastbetin kohteet:

fastbet vedonlyönti

Juventus vie...

....mutta osuvatko molemmat jengit? Lyö oma vetosi ennen kuin kertoimet laskevat!

Aseta vetosi