Serie A: Sassuolo - Juventus 15.07.2020 Klo 22.45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa monta kuumaa peliä pikku lauantaina 15. heinäkuuta. Miten käy kun Vanha Rouva Juventus vierailee Sassuolon kotiluolassa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Sassuolo - Juventus
Heinäkuu 15,2020
22:45

Serie A: Sassuolo – Juventus

Mapei Stadium, Reggio Emila, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 5.10 – 4.20 – 1.57

Lähtökohdat otteluun Sassuolo – Juventus

Italian Serie A:ssa pelataan keskiviikkona 15. heinäkuuta mielenkiintoinen ottelu, kun tiukasti mestaruudessa kiinni oleva Juventus vierailee hyvä vireisen Sassuolon luona Mapei Stadimulla. Juventus johtaa juuri nyt sarjaa kuudella pisteellä ennen pelin enemmän pelannutta Atalantaa.

Sassuolo sen sijaan jahtaa kuin vimmattu Eurooppa-liigan edustuspaikkaa ensi kaudelle. Vasta kaudella 2013-14 pääsarjassa ensi kerran esiintynyt joukkue on juuri nyt kuuden ottelun tappiottomassa ja neljän ottelun voittoputkessa. Kattaus illan otteluun on siis todella herkullinen!

Sassuolo valmis haastamaan kenet tahansa

Sassuolo on tällä hetkellä kovassa lennossa. Joukkue on pelannut koronatauon jälkeen seitsemän ottelua ja hävinnyt näistä vain yhden, joka oli joukkueen ensimmäinen peli tauon jälkeen. Tuossa ottelussa Sassuolo joutui monen muun seuraan tapaan toteamaan Atalantan paremmakseen. Atalanta tappiota seuranneissa kuudessa ottelussa Sassuolo on ollut tehokas ja joukkue on painanut näissä peleissä yhteensä 17 maalia.

Viime kierroksella Sassuolon kovuuden sai kokea Lazio ja aiemmin Inter joutui tyytymään Neroverdia vastaan 3-3 tasuriin. Sassuolon kärkitrio Domenico Berardi, Fransesco Caputo ja Jeremier Boga on tehnyt tällä kaudella yhteensä 39 maalia ja nämä pelaajat tulevat pitämään keskiviikkoiltana Juventuksen puolustuksen kiireisenä.

Juventus haluaa varmistaa mestaruuden

Torinon jättiläinen Juventus on jälleen tällä kaudella matkalla Italian Serie A:n mestaruuteen. Scudetto olisi mustavalkoisille jo yhdeksäs peräkkäinen. Joukkue tarvitsee kuudesta jäljellä olevasta ottelusta 11 pistettä varmistaakseen mestaruusjuhlat. Ennakkoon juuri tämä ottelu Sassuoloa vastaan ja heinäkuun lopussa pelattava Lazio kamppailu ovat jäljellä olevista otteluista merkittävimmät.

Juventus on pelannut koronatauon jälkeen isossa kuvassa pirteämpää futista kuin koko kaudella ennen tätä. Joukkue sai kuitenkin todellista shokkihoitoa, kun se hävisi 7. heinäkuuta AC Milanille 4-2 vaikka Juventus johti ottelua jo 0-2.  Atalantaan vastaan joukkue oli jäämässä viime kierroksella kokonaan pisteittä mutta kaksi Cristiano Ronaldon rangaistuspotkumaalia toivat pisteen Juvelle. Juventukselta puuttui tuosta ottelusta Paolo Dybala sekä Matthjis de Ligt joten tulos oli siihen nähden hyvä ja tähtipelaajien paluu kokoonpanoon Sassuolo otteluun on merkittävä asia.

Yhteenveto Sassuolo – Juventus

Sassuolo on osoittanut vahvuutensa mestariehdokkaita Laziota ja Interiä vastaan. Emme näe yhtään syytä, miksei joukkue laittaisi myös Juventusta ahtaalle. Edellinen kohtaaminen tässä otteluparissa päättyi 2-2 ja yhteensä viidesti putkeen tässä otteluparissa on tehty yli 2.5 maalia. Uskomme että ottelu tarjoaa maaleja ja osumia molemmilta joukkueilta. Serie A:ssa on nähty myös viime aikoina uskomaton määrä rangaistuspotkuja käsivirheiden vuoksi. Ottelussa on suuret todennäköisyydet nähdä rangaistuspotku ja siitä kohteesta vähän laatikon ulkopuolelta tehty haku.

Kerroinpoiminnot LeoVegas: 

  • BTTS + yli 2.5 maalia – 1.86
  • Ottelussa rangaistuspotku – 2.30
  • Juventus tekee maalin rangaistuspotkusta – 4.00
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Luvassa maaleja?

Molemmat joukkueet osuvat, kumpi tekee enemmän vai tasataanko pisteet?

Aseta vetosi