Serie A: SPAL - Inter 16.07.2020 Klo 22.45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa mielenkiintoisen pelin torstai-iltana 16. heinäkuuta kun sarjan jumbojoukkue SPAL isännöi mestaruustaistelua vielä käyvää Interiä. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: SPAL - Inter
Heinäkuu 16,2020
22:45

Serie A: SPAL – Inter

Stadio Paolo Mazza, Ferrara, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 9.00 – 5.80 – 1.30

Lähtökohdat otteluun Sassuolo – Juventus

Italian Serie A:n mestaruustaistelu sen kuin kuumenee kun Antonio Conten luotsaama Inter pelaa torstaina 16. heinäkuuta oman 33. ottelukierroksen ottelunsa. Interin yläpuolella sarjataulukossa keikkuvat Juventus sekä Lazio joutuivat tyytymään eilen vain yksiin pisteisiin, kun joukkueet pelasivat tasurit Sassuoloa ja Udinesea vastaan.

Nappaako Inter täyden pistepotin vierasreissultaan Stadio Paolo Mazzalta jossa milanolaisia isännöi lähes varma putoajajoukkue SPAL? Vedonlyöntikertoimien valossa nerazzurri on ottelun ylivoimainen voittajasuosikki.

SPAL tuskailee maalinteon kanssa

Kotijoukkue SPAL:n tilanne on lohduton. Joukkueella on jo 10 pistettä matkaan putoamisviivan yläpuolelle eikä jäljellä ole enää kuin kuusi ottelua. Luigi di Biagion miehistö voi käytännössä jo pakata laukut ja suunnata Serie B:hen.

SPAL on pelannut koronatauon jälkeen kuusi ottelua eikä se ole voittanut näistä peliäkään. Isommassa kuvassa joukkue on voittanut edellisestä viidestätoista pelistä vain kaksi ja napannut yhden tasapelin. SPAL:n suurin heikkous on ollut maalinteossa. SPAL on tehnyt koko kaudella vain 23 maalia. On vaikea uskoa, että joukkue onnistuisi tänään yllättämään Interin vain 34 maalia päästänyttä puolustusta.

Laadukas Inter

Inter on tällä hetkellä yhdeksän pisteen päässä Juventuksesta. Conte ja kumppanit tietävät, että nyt jos koskaan tuota eroa on mahdollisuus kaventaa. Inter oli edellisessä ottelussa Torinoa vastaan pelipäällä, kun joukkue rakensi peräti 20 maalintekopaikkaa ja onnistuisi kolmesti. Suoritus oli nousujohteista jatkumoa Bologna tappiolle ja sitä seuranneelle Verona tasapelille.

Inter joutuu tulemaan tässä ottelussa toimeen ilman ykköstykkiään Romelu Lukakua ja puolustuksen johtohahmoa Diego Godinia. Interillä on kuitenkin penkillä, viime vuosista poiketen, paljon laatua ja poissaolot korvaantuvat helposti. Conten suojateista peräti 19 eri pelaajaa on onnistunut tällä kaudella maalinteossa mikä osoittaa hyvin materiaalin leveyden. Tämä fakta osoittaa myös joukkueiden välisen tasoeron, kun muistaa että SPAL on tehnyt koko kaudella vain 23 maalia

Yhteenveto SPAL – Inter

Uskomme että Inter voittaa tämän pelin ja tulisieluinen Conte haluaa, että homma hoidetaan kunnolla. Viimeksi kun Inter kohtasi putoamisviivan alapuolella olevan joukkueen, Brescian, se nuiji vastustajansa 6-0. Sarjan tehottomin hyökkäys kohtaa sarjan tiiveimmän puolustuksen. Inter voittaa nollapelillä.

Kerroinpoiminnot LeoVegas: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, ei – 1.85
  • SPAL alle 0.5 maalia – 2.02
  • Inter voittaa nollapelillä – 2.17
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Inter pitää maalinsa puhtaana?

Inter menee voittoon ja Samir Handanovic pitää nollan? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä