Serie A: Torino - Juventus 2.11.2019 klo 21.45

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina Torinon derby!
Torino - Juventus
Marraskuu 02,2019
21:45

Serie A:  Torino – Juventus otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Lauantaina pelataan Italian Serie A:ssa yksi maan hienoimmista derbyistä, kun Pohjois-Italian suurkaupungin Torinon joukkueet Torino FC ja Juventus ottavat toisistaan mittaa Derby Della Molessa.

Ottelun vierasjoukkue Juventus johtaa tällä hetkellä kotimaan sarjaa yhdellä pisteellä ennen Interiä. Vanha Rouva on vahva mestariehdokas jälleen tällä kaudella mutta joukkueen otteet viimeisissä peleissä eivät ole vakuuttaneet. Juventus on joutunut yllättävän ahtaalle kahdessa edellisessä kamppailussa sarjan häntäpään joukkueita Lecceä sekä Genoa vastaan. Lecce pakotti Juven viime viikonloppuna 1-1 tasapeliin ja keskiviikkoillan Genoa kamppailussa oltiin päätymässä samaan lopputulokseen. Juventus kuitenkin voitti lopulta ottelun Cristiano Ronaldon ottelun lisäajalla ampumalla rankkarimaalilla. Juventus on ollut läpi kauden ja erityisesti viime otteluissa yllättävän tehoton joukkueen materiaaliin nähden. Paikkoja on mutta mistään ei saada palloa sisään. Ottelussa Genoaa vastaan nähtiin loukkaantumisten jälkeen paluuta kentälle tekevät Aaron Ramsey sekä Douglas Costa. Toisiko tämä kaksikko lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita mustavalkoisten eduksi?

Nähdäänkö lauantaina tämän näköistä kaveria kentällä?

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Happy #Halloween, Bianconeri! ?????

Henkilön Juventus Football Club (@juventus) jakama julkaisu

Torino viiden ottelun voitottomassa

Torino FC on ollut jo vuosia pikkuveljen asemassa kaupungin joukkueiden nokkimisjärjestyksessä. Tämä kausi ei näytä kymmenen ensimmäisen kierroksen jälkeen tuovan muutosta asiaan. Kotijoukkueen viiden edellisen ottelun saldo on murheellinen, kun härkäpaitojen tilille on kertynyt kolme tappiota sekä kaksi tasapeliä. Kaiken kaikkiaan Torino on voittanut tällä kaudella vasta kolme ottelua. Voitot ovat kuitenkin tulleet isoista seuroista kuten AC Milan ja Atalanta, lisäksi Torino pakotti Napolin kotikentällään 0 – 0 tasapeliin. Andrea Belottin tähdittämä joukkue syttyy ilmeisesti taistelemaan aina isompiaan vastaan?

Yhteenveto

Vedonlyöntikertoimet otteluun ovat Torinon kannalta lohduttomat. Esimeriksi peliyhtiö Comeon tarjoaa peliin pitkävetokertoimet 5.70 – 3.80 – 1.51. Juventuksen viime aikaisiin esityksiin nähden ei olisi kuitenkaan yhtään hullumpi vaihtoehto pelata otteluun tasapeliä! Me lähdemme kuitenkin liikkeelle siitä, että tässäkin Juventuksen kamppailussa kuten viidessä edellisessäkin molemmat joukkueet tekevät maalin. Tälle kohteelle saa Comeonilta kertoimen 1.95

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Isompaa kerrointa hakemassa?

Uskotko Juventuksen voittaa mutta 1.51 kerroin ei miellytä? Isompaa kerrointa hakevalle suosittelemme kohdetta ”molemmat joukkueet tekevät maalin – Juventus voittaa”. Kohteelle saa kertoimeksi 3.50.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä