Serie A -tripla 29.7.2020 molemmat tekevät maalin -kertoimet

Serie A.ssa pelataan viimeisiä pelejä. Italiasta löytyy nykyään joukkueita, joiden otteluissa tehdään runsaasti maaleja, ja kumpaankin päähän.
Serie A tripla
Heinäkuu 29,2020
20:30

Sampdoria – AC Milan / Sassuolo – Genoa / Torino – AS Roma

Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italia / Mapei Stadium – Città del Tricolore, Reggio Emilia, Italia / Stadio Olimpico di Torino, Torino, Italia

Serie A stream: Unibet

Serie A:ssa pelataan illalla kahdeksan matsia. Joukosta voi poimia kolme peliä, joihin sopii hienosti BTTS -vedot, eli se, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Näistä kolmesta tulee mukava tripla illan peleihin. Triplan kertoimet ovat Rabonalta. Rabonalla on uusille asiakkaille mainio avajaistarjous, ensimmäinen talletus tuplataan 200 euroon asti.

Rabonalla molemmat tekevät maalin -betsi löytyy Which team to score – otsikon alta.

Torinon ja AS Roman ottelussa on panoksena se, että aloittaako AS Roma ensi kaudella Eurooppa-liigan karsinnoista vai suoraan lohkovaiheesta. Torino on jo kuivilla putoamisen suhteen.

Torinolla on alla kolmen voitottoman ottelun putki. Kaksi viimeistä se on pelannut tasan 1-1, ensin Veronan kanssa ja sitten Spalia vastaan. Torino on tehnyt kotiotteluissaan vähintään yhden maalin tämän vuoden puolella yhtä ottelua lukuun ottamatta joka kerta. Tammikuussa Atalanta voitti sen tylysti 7-0 Torinossa, mutta sen jälkeen Torino ei ole kotonaan jäänyt nollille.

AS Roman otteluissa on tehty koronatauon jälkeen paljon maaleja. Se on itseasiassa pelannut Serie A:ssa viimeksi alle kahden maalin matsin joulukuussa, ja tuon maalittoman tasurin jälkeen se on pelannut vain kolme ottelua alle 2.5 maalin. Koronatauon jälkeen sen otteluissa on tehty keskimäärin 3.3 maalia, ja vain kehnon Brescian AS Roma on pitänyt nollilla.

Rabonan kerroin Which team to score -both -vedolle tähän matsiin on 1.60.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

AC Milanilla hyvä loppukausi

Sampdorialla ei ole enää pelattavaa. AC Milan saattaisi vielä kammeta AS Roman syrjään viitospaikalta. Maaleja voisi odottaa tähänkin matsiin.

Sampdoria on hävinnyt kaksi viimeistä. Edellisessä Juventus varmisti mestaruutensa voittamalla kotonaan Sampdorian 2-0, ja sitä ennen Sampdoria hävisi kotikentällään Genoalle 1-2.

Sampdoria on jäänyt koronatauon jälkeen vain kahdesti nollille. Juventus -matsin lisäksi maali jäi tekemättä Atalantan kentällä. Muuten Sampdorian matseissa on tehty maaleja paljonkin. Se ei ole helmikuun alun jälkeen pelannut ainuttakaan tasapeliä ja vain kaksi peliä on mennyt alle 2.5 maalin. Sampdorian viidessä viimeisessä kotimatsissa on jokaisessa tehty tasan kolme maalia.

AC Milan ei ole hävinnyt aikoihin, viimeksi maaliskuussa. Kuudessa sen viime matsissa kumpikin on kuitenkin osunut maaliin, eli AC Milanin vahvuus on viime viikkoina ollut hyökkäys. Bolognan se hiljattain voitti kotonaan 5-1 ja Juventuksenkin 4-2.

Rabonalla Sampdorian ja AC Milanin matsiin Which team to score -both -kerroin on 1.71.

Sassuolo ja Genoa triplan viimeinen

Viimeinen ottelu triplaan on Sassuolon ja Genoan peli. Sassuolo on pelannut erinomaisen kauden. Se on sarjakasi, mutta viimeiset kierrokset se pelaa tyystin ilman mitään panosta. Genoalla on panosta, putoamisviivan alla Lecce on neljän pisteen päässä.

Sassuolo on hävinnyt kaksi viimeistään, mutta vastassa ovat olleet kovat AC Milan ja Napoli. Viimeksi Sassuolo on kotikentällään jäänyt ilman maalia helmikuussa. Koronabreikin jälkeen sen kotimatseissa on hurjasteltu lukemat 3-3, 4-2, 3-3 ja 1-2.

Genoan pelitkin ovat olleet hyvin runsasmaalisia, viimeisistä 13 vain yksi on jäänyt alle 2.5 maalin. Sassuolo vastaan Genoa Which team to score -both saa Rabonalta kertoimeksi 1.52, ja siitä tripla valmiiksi

Kolmen matsin yhteiskertoimeksi tulee Rabonalla 4,15.

Serie A:n betsit Rabonalle

Sassuolo vastaan Genoa, Sampdoria vastaan AC Milan ja Torino vastaan AS Roma. Kaikki tekevät maalin, kerroin 4,15.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä