Serie A -tulosvetotupla 28.7.2020 moniveto ja kertoimet

Serie A:ssa ei enää ole paljon pelattavaa, tämän illan joukkueilla alkaa jo olla kausi paketissa. Atalanta, Parma ja Inter Milan ainakin osaavat maalinteon.
Serie A moniveto
Heinäkuu 28,2020
20:30

Parma – Atalanta / Inter Milan – Napoli

Stadio Ennio Tardini, Parma, Italia / Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milan, Italia

Serie A stream: Unibet

Tiistai 28.7.2020 Tuplat ja Korotetut Kertoimet

Italian Serie A:ta on jäljellä vielä kaksi kierrosta. Tänä iltana kohtaavat Parma ja Atalanta sekä Inter Milan ja Napoli. Rakennetaan kahdesta ottelusta tulosvetotupla, pikkurahalla saa kunnon palautuksen.

Loppukaudesta ei ole kovin paljon pelattavaa, ja tämä antaa mahdollisuudet reippaaseen hyökkäyspeliin. Parman ja Atalantan matsissa ei ole panosta. Atalanta on varmistanut paikkansa ensi kauden Mestareiden liigaan ja Parma on tukevasti keskikastissa.

Parma on pelannut koronatauon jälkeen vain yhden matsin, jossa on tehty vähemmän kuin kolme maalia. Tämä peli oli ensimmäinen tauon jälkeen, ja se päättyi Torinon kentällä 1-1. Genoan kentällä Parman voitti 4-1 ja sen jälkeen se pelasi kuusi matsia saldolla 0-1-5. Viimeiset kaksi Parma on taas voittanut 2-1.

Atalanta on Italian kovin tekemään maaleja

Atalanta on joukkue, joka todella osaa hyökätä, vaikka viimeiset kolme matsia ovatkin olleet kovin vähämaalisia. Atalanta on tehnyt tällä kaudella selvästi eniten maaleja Serie A:ssa, peräti 96, kun toiseksi eniten on tehnyt Lazio, 76 maalia.

Bresciaa vastaan heinäkuun puolivälissä Atalanta teki kuusi kassia ja päästi kaksi. Seuraavissa kolmessa Atalantan matsissa tehtiin yhteensä viisi maalia, mutta kyllä joukkueella on potentiaalia suurinumeroisiin otteluihin.

Parman viisi kotimatsia koronatauon jälkeen ovat tuoneet yhteensä 18 maalia, eli 3,6 per ottelu. Viimeksi Parma voitti kotonaan Napolin. Atalanta on hivenen parempi kuin Napoli tällä kaudella, joten suurinumeroista tasapeliä lähdetään hakemaan Parman näkövinkkelistä.

Atalantan kolme viimeistä vierasmatsia ovat päätyneet tasan, joten siihenkin pelivalinta jotenkin sopisi. Juventuksen kentällä Atalanta pelasi ensin 2-2, perään 1-1 Veronan ja AC Milanin kentillä. Laitetaan Parma -matsiin 2-2, meno voi olla vapautunutta.

Inter Milanin matseissa paljon maaleja

Inter Milanin ja Napolin ottelussa Interillä ei oikein ole panosta. Se on nyt sarjakakkonen ja paikka ensi kauden Mestareiden liigaan on varma. Napoli on seiskapaikalla, mutta cupin voittajana sillä on paikka ensi kauden Eurooppa-liigaan.

Inter Milanin matsit ovat koronatauon jälkeen olleet voittopuolisesti suurinumeroisia. Viikko sitten se pelasi Fiorentinaa vastaan maalittoman tasapelin, muuten jokainen peli on mennyt yli 2.5 maalin. Heinäkuun alussa Inter voitti kotonaan Brescian 6-0 ja pari viikkoa myöemmin vieraissa SPAL:n 4-0. Viimeksi Inter voitti Genoassa 3-0.

Interin maalisuhde viimeisissä viidessä kotimatsissa on 13-6, ja kun Napoli on vastuksena paremmasta päästä, niin Interin puolesta matsiin voi laittaa tasaisen ja runsasmaalisen tuloksen.

Napoli ei ole niin runsasmaalinen joukkue kuin Inter, mutta ei se mitenkään tylsä ryhmä ole sekään. Viimeiset viisi vierasmatsia Napoli on pelannut saldolla 2-1-2 ja maalisuhteella 6-6. Atalantan kentällä Napoli hävisi puhtaasti 0-2. Laitetaan tähän matsiin Napolille niukka tappio. Inter – Napoli lopputuloksella 2-1 on lähellä oikeaa.

Unibetin listoilla Parma – Atalanta 2-2 kertoimella 14.00 ja Inter – Napoli 2-1 kertoimella 8.50.

Monivedot UKK

Moniveto on Suomen Veikkauksen pelimuoto, jossa samassa pelissä on useampi ottelu, joista kaikista arvuutellaan lopputuloksen maalilukemia. Veikkauksen peli on niin sanottu totalisaattoripeli, jossa voittosumma määräytyy sen mukaan, että paljonko pelaajat ovat yhteensä peliin panostaneet ja kuinka moni on saanut tulokset oikein. Jos pelaajat ovat panostaneet niin, että pelinjärjestäjä jakaa voittoina 100 000, ja vain yhdellä pelaajalla on kupongissa oikea rivi, niin hän vie kaiken. Suurin osa maailman vedonvälittäjistä ei tarjoa samanlaista monivetoa kuin Veikkaus, vaan niille pelataan kiinteillä kertoimilla tulosvedoista yhdistelmäveto. Kerroin pysyy samana riippumatta siitä miten moni on kohteita pelannut tai kuinka monella on oikea voittorivi. Vedonvälittäjä tosin saattaa jossain vaiheessa muutella kertoimiaan sen mukaan, kuinka paljon kohteen eri tuloksia on pelattu. Tällä tavalla vetofirma minimoi omaa riskiään. Joka tapauksessa se kerroin, joka vedonlyöjän kupongissa vedonlyöntihetkellä on, se pitää ja sen mukaan maksetaan voitot.
Riski on se, että voittaminen on melko harvinaista. Ja etu on sitten se, että kun voitto osuu kohdalle, niin voittopotti on usein muhkea. Esimerkiksi 16.7. Englannin Valioliigassa pelattiin neljä ottelua. Everton – Aston Villa päättyi 1-1, Leicester – Sheffield United 2-0, Crystal Palace – Man Utd 0-2 ja Southampton – Brighton 1-1. Tulosten kertoimet olivat Unibetilla 7.00, 11.00, 7.50 ja 7.00. Jos vedonlyöjä osasi lyödä näistä tuloksista yhdistelmän vaikka 20 eurolla, niin voiton lunastus olisi ollut komeat 80 850 euroa!
Veikkauksella on monivetoon omat kuponkinsa, mutta muilla vedonvälittäjillä lyödään tulosvedoista yhdistelmä aivan samalla tavalla kuin 1x2 -vedoistakin. Valitse vetofirman sivuilta veikkaamasi tulos, jolloin se ilmestyy useimmiten sivun reunassa olevaan vetokuponkiin. Lisää haluamasi määrä tulosvetoja samaan kuponkiin, valitse pelimuodoksi yhdistelmä, englanniksi accumulator, laita vetosummasi oikeaan laatikkoon ja lähetä veto eteenpäin. Muista tarkistaa, että vetofirma on hyväksynyt vedon. Mikään ei syö pelaajaa niin paljon kuin osunut betsi, jota ei koskaan hyväksytty vedoksi.
Tulosvetoyhdistelmien, eli monivetojen kohdalla pätee samat säännöt kuin muussakin vedonlyönnissä. Älä pelaa alikertoimisia rivejä. Älä pelaa sellaisia vetoja, joissa kerroin on vähemmän kuin ottamasi riski. Jos olet sitä mieltä, että HJK – TPS -ottelu päättyy HJK:lle 2-0 kerran kuudesta, niin vetoa ei kannata tehdä, jos vedonvälittäjä antaa tälle kertoimeksi vain 4.00. Jos taas veto, joka mielestäsi osuu 20 prosentin todennäköisyydellä saa kertoimeksi 8.00, niin se on jo komea ylikerroin.

 

Serie A:n betsit Unibetille

Parma – Atalanta 2-2 kertoimella 14.00 ja Inter – Napoli 2-1 kertoimella 8.50, yhteiskerroin on komea 119.00.

Aseta vetosi