Serie A: Udinese - Juventus 23.07.2020 Klo 20.30 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa torstaina 23. heinäkuuta mielenkiintoisen ottelun. Miten käy kun Vanha Rouva Juventus vierailee Udinessa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Udinese - Juventus
Heinäkuu 23,2020
20:30

Serie A: Udinese – Juventus

Dacia Arena, Udine, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 6.00 – 4.33 – 1.50

Lähtökohdat otteluun Juventus – Lazio

Lähtökohdat molemmille joukkueille tähän on mustavalkoisen selvät. Voittaja joukkue nukkuu ensi yön paremmin, häviäjä joutuu vielä laskemaan pisteitä loppukauden osalta. Udinese on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 16. ja toistaiseksi putoamisviivan yläpuolella. Viimeisellä putoajanpaikalla oleva Lecce on kuitenkin vain neljän pisteen päässä, kun jaossa on vielä yhdeksän pistettä tämän ottelukierroksen jälkeen.

Juventus sen sijaan on juuri nyt kuuden pisteen karkumatkalla yhdeksänteen peräkkäiseen mestaruuteen. Torinolaiset ovat pelanneet ottelun vähemmän kuin lähimmät uhkaajat Atalanta sekä Inter. Voittamalla tämän ottelun Juventus on varma mestari. Vaikka Atalanta nousisi tasapisteisiin Juventus voittaa Scudetton keskinäisten otteluiden perusteella.

Älä siis missaa tätä isojen panosten ottelua! Näet ottelun ilmaisena live streamina Unibet TV:stä!

Juventinot odottavat jo juhlia

Udinese puolustaa kovaa

Kotijoukkue Udinese on tuskaillut tällä kaudella pahasti maalinteon kanssa. Udinese on iskenyt koko kaudella vain 32 maalia. Vain sarjan ehdottomasti surkein joukkue SPAL on viimeistellyt Le Zebretteä vähemmän täysosumia.

Miten Udinese on sitten menestyt? Kovalla puolustuksella. Pallo on toimitettu tällä Serie A kaudella vain 48 kertaa Udinesen verkkoon ja minkään muun joukkueen peleissä ei ole nähty tällä kaudella keskimäärin yhtä vähän maaleja (2.4) kuin Udinesen. Korontauon jälkeen illan kotijoukkue on muun muassa nollannut molemmat roomalaiset, AS Roman sekä Lazion, joten Udinese tulee varmasti tekemään tänään myös Juventuksen maalinteosta hankalaa.

Ottaaako Juventus viimeisen askeleen?

Juventuksen ja Maurizio Sarrin ensimmäinen vuoristoratamainen kausi on tulossa pian päätökseensä Serie A:n osalta. 61 – vuotias valmentaja on äärimmäisen lähellä uransa ensimmäistä isoa mestaruutta ja voitto tästä helpottaisi varmasti stressiä kummasti.

Juventus nappasi edellisellä kierroksella voiton Laziosta katkaisen samalla kolmen ottelun voitottoman putkensa. Tuon illan sankari oli Cristiano Ronaldo, joka nousi maalipörssissä Ciro Immobilen rinnalle 29 osumalla. Kunnianhimoinen portugalilainen tulee varmasti hakemaan jälleen tänään vimmatusti maalia, jotta juuri hän voittaisi maalipörssin ja saisi vietyä Vanhan Rouvan kohti mestaruusjuhlia.

Kerroinpoiminnat Udinese – Juventus

Juventus on tässä ottelussa iso ennakkosuosikki. Juve on voittanut tässä otteluparissa kuusi edellistä kohtaamista ja edellisestä yhdeksästä Juventus ei ole hävinnyt yhtään. Viidessä edellisessä Juventus on aloittanut maalinteon ja kuudesti putkeen Juventus siirtynyt puoliajalla johtoasemassa. Udinese tulee laittamaan vieraat varmasti ahtaalle mutta odotamme Juventuksen kairaavan lopulta voiton Ronaldon johdolla.

Kerroinpoiminnat Rabona: 

  • Cristiano Ronaldo tekee maalin – 1.61
  • Juventus voittaa 1. puoliajan – 2.02
  • Multitulos: Ottelu päättyy 1:2, 1:3 tai 1:4 – 4.20

Tiukka kamppailu?

Uskomme että Udinese tulee laittamaan Juventukselle kampoihin mutta kuten usein Serie A:ssa, ensin pelataan 90. minuuttia ja lopussa Juventus voittaa.

Aseta vetosi