Seuraava työnsä jättävä Valioliiga-manageri 2020, Sheff Utd:n Wilder kertoimella 17.00

Sheffield Unitedin on kolmen ottelun jälkeen sarjan viimeinen ilman pisteitä ja ilman tehtyjä maaleja. Manageri Wilderin työpaikka ei voi olla saletti.

Valioliiga 2020 – Next Manager to leave post

Valioliigaa on pelannut pari kierrosta ja on aika tarkistaa vedonlyöntikertoimet siitä, että kuka managereista jättää seuraavaksi työnsä. Listalta löytyy muutamakin mahdollinen pelikohde.

Betssonin listalla suosikki seuraavaksi hommansa jättäväksi Valioliiga-manageriksi on West Hamin David Moyes. Hänen kertoimensa on vain 3.50. Kakkosena listalla oleva Fulhamin Scott Parker saa kertoimeksi jo 6.00.

Moyesin palli ei varmasti ole tiukilla, mutta ei Hammers niin kehno ole ollut, että Moeysista pitäisi tehdä synkän listan ykkönen. West Ham hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta kolmannessa tuli komea 4-0 -kotivoitto hyvästä Wolverhamptonista.

Tuskin kukaan West Hamin leirissä on ajatellut, että Moyes olisi mies, joka lopulta nostaisi joukkueen tukevasti ja pysyvästi keskikastin yläpuolelle, mutta tässä vaiheessa seuralla ei ainakaan ole syytä hätiköidä. Moyes sai viime kauden jälkeen mahdollisuuden jatkaa, ja joukkue on kolmen ottelun jälkeen pelannut suurin piirtein tasollaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Wilderin joukkue jumbona

Valioliigan viimeisenä on viime kauden suurin yllättäjä Sheffield United. Joukkueella on kolme tappiota maalisuhteella 0-4, ja kyllä pikku hiljaaa alkaa painetta kasaantua manageri Chris Wilderin niskoille.

Viime kaudella Sheffield United yllätti koko liigan hyvin organisoidulla puolustuksella ja niukoilla voitoilla. Jos Wilderin systeemi on jo ratkottu, ja joukkue alkaa olla tukevasti jumbona, niin eiköhän seurajohto ennen talven tuloa hae toista vaihtoehtoa. Wilderin kerroin Betssonin potkulistalla on jo 17.00, ja luulisi, että hänen tilanteensa on nyt vähintään yhtä hutera kuin Hammersin Moyesin.

Kaksi muuta joukkuetta vielä ilman voittoa ovat Fulham sekä Burnley. Fulhamin Parker on potkulistalla kakkosena, kuten jo mainittiin, mutta ei hänen kertoimensa 6.00 ole lähelläkään niin suuri ylikerroin kuin Wilderin lukema.

Burnleyn managerin Sean Dychen kerroin potkuille on 15.00. Viime kaudellakin Burnley aloitti heikosti, mutta Dyche sai pitää paikkansa. Loppukaudella Burnley sitten oli hyvä. Kauden viimeisten 15 matsin kuntopuntarissa Burnley oli sijalla seitsemän. Eiköhän esimerkin ansiosta Burnleyn seurajohto jaksa tälläkin kaudella odottaa marraskuuta pidempään?

Miten käy Guardiolan?

Jos managerien potkut -listasta haluaa etsiä suurta kalaa, niin Manchester Cityn Pep Guardiolan kerroin on 34.00. Toki Guardiola on loistava manageri, joka Cityn ryhmän kanssa kyllä repii pisteitä, mutta toisaalta Cityssä on rima kovin korkealla. Jos joukkue jää mestaruustaistossa nopeasti Liverpoolin taakse, niin tästä saattavat sekä Guardiola itse että seurajohto tehdä nopeat johtopäätökset.

Guardiola on manageroinut Cityä jo kesästä 2016, ja jos joukkueen suuntaa pitää muuttaa, niin se vaatinee uuden miehen. Guardiola on jo parhaat tietotaitonsa Cityyn tuonut, paljon uutta ei voi enää löytyä.

City hävisi viime kotiottelussaan Leicesterille 2-5, eikä vastaavaa selkäsaunaa Guardiolakaan kestä. Cityllä on seuraavista viidestä matsista kaksi kotiottelua, joissa se kohtaa Liverpoolin ja Arsenalin. Tappiot näissä ja lipsahdus vieraissa heikompaa joukkuetta vastaan, niin Guardiolan kerroin listalla putoaa selvästi.

Fiksuin veto seuraavaksi pestinsä jättäväksi manageriksi on Sheffield Unitedin Wilder. Kerroin on mainio 17.00.

Hurjapäät voivat leikitellä Guardiolan potkuilla kertoimella 34.00.

Betssonille betsi Next manager to leave post -kohteeseen!

Lapulle Sheffield Unitedin jumbojoukkueen manageri Wilder kertoimella 17.00.

Aseta vetosi