KHL: Severstal - Jokerit klo 18:00 tiistai 6.11.2018

Jokereiden raskas vieraskiertue päättyy tähän otteluun ja on aika vetäytyä ottelun jälkeen maajoukkuetauolle. Lähdetäänkö tauolle tappio niskassa vai voitto taskussa? Lyö vetoa!
Jokerit logo mustalla pohjalla
KHL: Severstal - Jokerit
Marraskuu 06,2018
18:00

KHL: Severstal – Jokerit klo 18:00 tiistai 6.11.2018

Jokerit kohtaa neljän ottelun vierasturneen päätteeksi Severstalin. Tässä ottelussa Jokereiden pitäsi kaiken järjen mukaan se voitto ottaa, mutta tuleeko se? Unibet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 4.30 – 4.35 – 1.65, joten todellakin kaiken järjen mukaan Jokereiden tulisi ottelu voittaa.

Esitys TsSKA Moskovaa vastaan ei aiheuttanut hurraa-huutoja Jokerit-leirissä:

Severstal Cherepovets on KHL:n alemmassa kastissa ja 25 ottelua on tuonut vain viisi voittoa ja maalierokin on 32 astetta pakkasella. Jokereiden maaliero on saman verran plussalla ja tappioita on jengillä saman verran kuin vastustajalla voittoja. Jos Jokerit pelaa vähänkään sinnepäin, on tästä kakkonen luvassa.

Severstalin 10 viime peliä ei ole tosiaan tuoneet kuin yhden voiton, kaksi kertaa joukkue on mennyt jatkoille ja toinen näistä toki päättyi sitten Severstalin voittoon. Joukkueethan kohtasivat Tallinnassa 28.10.2018 ja tuo ottelu päättyi Jokereiden 3-2 niukkaan voittoon. Severstalissa pelatut Cherepovets – Jokerit pelit ovat olleet yhden maalin pelejä, joten ei tähänkään välttämättä kannata Jokereille mitään kahden tai kolmen maalin tasoituksia lanata.

 

Molemmilta pelureita pistevetoon ja maalintekijäbetsiin?

Jokerit on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja edellisessä ottelussa kokoonpano näytti tältä. Debyyttinsä tälle kaudelle teki Nico Nurmikanta. Loukkaantuneina olivat sivussa Karl Stollery, Nicklas Jensen, Peter Regin, Eemeli Räsänen ja Antti Pihlström. Alex Grant oli tuosta ottelusta sivussa pelikiellon takia. Pelikielto on yhteensä kolmen pelin mittainen, joten Grant on pois tästä ja seuraavasta Jokerit-pelistä.

 6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 25 Pekka Jormakka

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

44 Jesper Jensen – 53 Nico Nurmikanta

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

 30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Vierailla maalin suulla lienee ykkösmaalivahti Dominik Furch, jolle kausi ei luonnollisesti ole mikään nappikausi ole ollut. Päästettyjen maalien keskiarvo (2.69) lupailee Jokereille 2-3 maalia, mutta katsotaan. Puolustuksen paras pistemies on käärinyt tehot 1+5 (Konstantin Korneyev) ja hyökkäyksestäkin löytyy käsittämättömästi vain 7 pisteen tehomies, Ivan Zakharchuk (6+1).

Jokereilta maalintekijävetoon todennäköisesti paluun kokoonpanoon tekevä pakki Alex Grant ja hyökkääjistä John Norman, Jesse Joensuu, Sakari Manninen ja miksei myös Niklas Jensen ja Marko Anttila.

Hyvin levännyt vastustaja oli edellisessä ottelussa liian vahva.

Alla rökäletappio - nouseeko Jokerit takaisin satulaan?

Jokerit otti levänneeltä TsSKA Moskovalta rumasti tukkaan, mutta se siitä ja eteenpäin. Severstalia vastaan on kaikki mahdollisuudet nousta takaisin voittoihin kiinni. Tämän pelin jälkeen pieni maajoukkuetauko!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt