Sevilla - Bayern Munchen 3.4.2018, kaataako Sevilla Bayerninkin?

Sevilla pudotti edelliskierroksella Manchester Unitedin. Oliko se Sevillan hyvyyttä vai ManU:n kehnoutta? Bayern ei missään nimessä ole huono.

Sevilla on Mestareiden liigan neljännesfinaalien yllättäjä, ja sen tämän kierroksen vastustaja Bayern Munchen turnauksen kolmossuosikki. Bayernin mestaruuskerroin on Unibetilla 4.75, kun Sevillan kovasta yllätysmestaruudesta saisi kertoimeksi 61.00.

Sevillalla ei paljon muuta puolestapuhujaa avausottelussa ole kuin historia. Bayern Munchen on hävinnyt viisi viime vierailuaan Espanjaan, ja Sevilla taas ei ole hävinnyt saksalaisjoukkueelle viimeiseen 11 otteluunsa. Bayern tosin on aiemmin pelannut lähinnä Barcelonaa ja Real Madridia vastaan, ja Sevilla ei ole kohdannut Bayern Muncheniä aikoihin. Internetin tilastosivut eivät edes löydä näiden kahden keskinäisiä otteluita historiatilastoistaan, ja ne ulottuvat ainakin 90-luvulle saakka. Sevilla ja Bayern Munchen eivät ole koskaan aikaisemmin kohdanneet UEFA:n turnauksessa.

Sevilla on selvä altavastaaja

Sevilla johtaa saksalaisia joukkueita kaksiosaisissa UEFA:n ottelupareissa 3-2, jos joku haluaa nähdä tämän otteluparin maaotteluna. Viimeksi Sevilla kohtasi kevätpuolella 2015 Monchengladbachin Eurooppa-liigassa, ja voitti yhteismaalein 4-2.

Sevilla on illan ottelussa altavastaana. Kertoimet vetomarkkinoilla ovat suurinpiirtein 5.70 – 4.30 – 1.60. Sevilla on pelannut koko kauden Mestareiden liigassa ilman kotitappiota. Viime Mestareiden liigan kierroksella se pelasi kotonaan Manchester Unitedin kanssa maalittoman tasapelin. Lohkovaiheessa se sai kotiotteluista seitsemän pistettä. Liverpoolia vastaan kotitilasto oli vaarassa. Pool oli puolessa tunnissa 3-0 -johdossa, mutta Sevilla nousi vielä tasoihin.

Espanjan liigassa Sevilla sitten on hävinnyt kotonaan ja kunnolla. Maaliskuun puolivälin paikkeilla Valencia voitti sen Sevillassa 2-0 ja helmikuun lopulla Atletico Madrid kävi hakemassa pisteetä 5-2. Tammikuun alussa vielä Betiskin teki Sevillassa viisi maalia, kun kotijoukkue hävisi 3-5.

James on pelimies

Bayern Munchenin James Rodriguezilla on kokemusta Sevillan voittamisesti. James pelasi La Ligassa 77 ottelua ja teki 28 maalia Real Madridin paidassa ennen siirtymistään Bayerniin. Realin vuosinaan James kohtasi Sevillan kahdeksan kertaa, ja seitsemän näistä Real Madrid voitti. James Rodriguez on tehnyt Sevillaa vastaan La Ligassa neljä maalia.

James Rodriguez on pelannut Bayern Munchenissa mainion kauden. Hänen futisuransa sai mukavasti vauhtia siirrosta Espanjasta Saksaan. Maaleja James on tehnyt tällä kaudella kaikissa turnauksissa viisi, maalisyöttöjä on yhdeksän.

Bayern on loistava joukkue, ja mainiossa kunnossa. Viikonloppuna se teki Der Klassikerista melkein vitsin. Bayernin ja Dortmundin kohtaamisesta on yritetty tehdä Saksassa legendaarista kahden huipun kohtaamista, mutta kyllähän tästä parista jännite lässähtää, kun Bayern voitti pelin lauantaina 6-0.

Tarkka avaus?

Joukkueilla on ei juurikaan ole poissaoloja ottelussa. Sevilla Banega on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Bayernilta poissa ovat Neuer ja Coman.

Kaksiosaisten pudotusotteluiden ensimmäinen osa on useimmiten tarkkaa ja vähämaalista pelaamista. Toisessa ottelussa sitten katsotaan, että kuka on kuka. Näin yritti pelata ManU:kin Sevillaa vastaan, ongelmaksi vain tuli se, että se ei pystynyt kotikentällään yhtään mihinkään. Tässä ottelussa Bayern voisi myös pelata ilman riskejä. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.38, ja se kelpaa kupongille mainiosti.

Sevillan mahdollinen avaus: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero – N’Zonzi, Pizarro – Sarabia, Vazquez, Correa – Muriel

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba – J. Martinez, Vidal – Robben, J. Rodriguez, Ribery – Lewandowski

Kertoimet vetomarkkinoilla ovat suurinpiirtein 5.70 - 4.30 – 1.60. Sevilla on pelannut koko kauden Mestareiden liigassa ilman kotitappiota.

Aseta vetosi