KHL: SKA Pietari - Jokerit kello 19:30 keskiviikkona 12.9.2018

Huippumatsi SKA Pietari - Jokerit keskiviikkona! Paineleeko Jokerit myös SKA:n yli samaan tahtiin mitä se on alkukaudella tehnyt hieman heikommille joukkueille? Pietarissa nähdään taatuski kova taisto pisteistä, lyö betsit sisään!
Jokerit logo mustalla pohjalla
KHL: SKA Pietari - Jokerit
Syyskuu 12,2018
19:30

KHL: SKA Pietari – Jokerit kello 19:30 ke 12.9.2018

Jokerit kohtaa kolmen pelin vieraskiertueella nyt todellisen mittarin. Ei Jokerit ole Pietarissa hirveästi juhlinut, mutta nyt siihen olisi kaikki mahdollisuudet. Alkukauden mainio esitys ja neljä voittoa putkeen ei ole sattumaa ja varsinkin kun SKA:n peli on samaan aikaan yskinyt, tässä voisi olla pientä yllätyksen makua. Ainakin siis kertoimien osalta. Nordicbet tarjoaa tähän kertoimia 1.60 – 5.15 – 4.45 ja Jokereiden kerroin on edelleen ollut laskussa.

Marjamäen temput:

Dinamo Minsk voitto-otteluun Jokerit oli hieman hionut kokoonpanoaan ja Henri Ikonen otti kokoonpanosta Tomi Mäen paikan. Tuleeko tähän otteluun muita muutoksia kuin Zapolski maalille? Kalnins pelasi huiman ottelun Dinamo Minskia vastaan ja nyt vaaditaan samanlaista Zapolskilta jos Jokerit aikoo alkukauden kovimman mittarin voittaa. Vaikka SKA on pelannut alkukauden kieltämättä hieman alakanttiin, niin tämä on se ottelu, jota sielläkin leirissä on odoteltu kuin kuuta nousevaa.

Tässä Jokereiden kokoonpano edellisessä ottelussa:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Kertoimet SKA Pietari – Jokerit otteluun

Tilastojen mukaan SKA tulee hallitsemaan ottelua ja on se vahvempi osapuoli nappaamaan tästä voiton. 10 viime peliä Pietarissa eivät ole Jokereille tuoneet kuin kaksi voittoa, mutta eiköhän olisi aika tehdä tuohon tilastoon hieman muutosta? Maalejahan näissä peleissä on tehty keskiarvoisesti yli 6 maalia, kupongille siis yli 5.5 maalia kertoimella 2.02? Vai vedetäänkö hillitymmin yli 4.5 maalia 1.51 kertoimella vai sittenkin alle 5.5 maalia kertoimella 1.77?

Mielenkiintoisia kertoimia on tarjolla esimerkiksi kotijoukkueen voitosta ja alle 4.5 maalista (8.80 Nordicbet) ja Jokereiden voitosta ja yli 5.5 maalista (6.95 Nordcibet). Entä kumpi voittaa ensimmäisen erän, 2.20 – 2.65 – 4.05. Pistääkö Jokerit heti tuulemaan alusta alkaen vai katsellaanko ensimmäinen erä vastustajaa silmiin? Jatkoaika tässä ottelussa tietäisi mukavaa 5.00 kerrointa. No tässä tapauksessa toki kannattaa ennemmin sitten betsata sitä isomman kertoimen (5.15) tasapeliä?

Ei tainnut ”Pulu” Pulkkisella olla sittenkään niin kiva ilta?

Kaatuuko SKA Pietari?

Lauri Marjamäki on saanut Jokerit lentoon heti kauden alusta. Miten mahtaa Narripakan käydä Pietarissa kun vastaan luistelee pelätty vastustaja SKA Pietari. Olisihan ne pisteet miljoonakaupungista makeat, tuleeko pinnat samalla taktiikalla taskuun? Lyö vedot ja jännitä mukana!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt