Skotlanti: St. Mirren - Glasgow Rangers 30.12.2020, jatkuuko Glen Kamaran ja Rangersin voittokulku?

Skotlannin Valioliigassa pelataan keskiviikkona mielenkiintoinen ottelu St. Mirrenin ja tappiottoman Rangersin välillä. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Skotlannin Valioliiga: St. Mirren - Glasgow Rangers
Joulukuu 30,2020
17:00

St. Mirren – Glasgow Rangers

Vuosi 2020 piti olla jalkapallon EM-kisojen muodossa historiallinen vuosi kotimaiselle futikselle mutta kuten tiedämme kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Vuosi vaihtuu pian ja ensi kesä tarjoaa uuden arvokisamahdollisuuden.

Ennen sitä Uudenvuoden aaton aattona (30.12.2020) pelataan kuitenkin brittikentillä kaksi mielenkiintoista jalkapallo-ottelua, joissa molemmissa nähdään kentällä sinivalkoista väriä. Ensin pelataan Skotlannissa jossa St. Mirren isännöi Glen Kamaran edustamaa sarjakärki Glasgow Rangersia kello 17.00 alkaen ja tämän jälkeen on vuorossa upeaa kautta pelaavan Marcus Forssin ja Brentfordin kohtaaminen Bournemouthia vastaan Englannin mestaruussarjassa.

Lähtökohdat otteluun St. Mirren – Glasgow Rangers

Lähtökohdat St. Mirren ja Glasgow Rangers otteluun ovat selvät. Vieraat tulevat ja vievät sarjapisteet. Steven Gerrardin valmentama Rangers on tällä hetkellä kiistatta Skotlannin paras joukkue. Skotlannin Valioliigaa on takana 20 kierrosta ja Rangers ei ole hävinnyt ottelukaan eikä tasapelejäkään ole kätelty kuin kahdesti. Joukkue on pitänyt jo hurjat 16 nollapeliä ja omissa on soinut koko kaudella vain viidesti. Rangersin maaliero on vaatimaton 54 – 5 ja joukkueen paras maalintekijä on laitapakki James Tavernier 11 osumalla. Luvut ovat melko käsittämättömiä, kun ottaa huomioon, että St. Mirren on tehnyt kauden 17 ottelussaan yhteensä 14 maalia…

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

St. Mirren ei ole missään nimessä mikään Skotlannin pohjasakkaa ja joukkue löytyy juuri nyt sarjataulukosta sijalta 7. Illan isännillä oli elokuun lopusta lokakuun alkuun synkkä väli jolloin St. Mirren hävisi kuusi ottelua putkeen. Viime viikkoina suoritukset ovat kuitenkin olleet parempia eikä edellisestä viidestä ottelusta ole tullut kuin yksi tappio. St. Mirren on myös koko maan ainoa joukkue, joka on voittanut tällä kaudella Rangersin, sillä lähes glasgowlaisia itsekin olevat Paisleyliläiset, peittosivat Rangersin 3-2 Liigacupissa vain kaksi viikkoa sitten.

Kamara iski kauden ensimmäisen vain viikko sitten:

 

Veikkaus St. Mirren – Glasgow Rangers

Rangers on tällä hetkellä yksinkertaisesti niin hyvässä vireessä, että me odotamme joukkueen pelaavan vieraissa jälleen yhden nollapelin ja nappaavan sitä myöden kolme pistettä kotiin. St. Mirrenin joukkue otti hienon voiton ennakkosuosikikeista vain vähän aika sitten mutta Gers oli ottelussa kakkosmiehistöllä eikä esimerkiksi yksi koko Brittein saaren parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista, Glen Kamara, pelannut kuin jämä minuutit.

Rangers voittaa nollapelillä @2.10

Rangers on liian hyvä!

Ylivoimainen sarjakärki Glasgow Rangers nappaa vuoden viimeisessä ottelussa helpon voiton.

Aseta vetosi