Jalkapallo: Slovakia - Hollanti klo 21:45 to 31.5.2018

Jalkapallon MM-kisoista 2018 ulos jääneet Slovakia ja Hollanti yrittävät saada taas juonen päästä kiinni. Tästä se alkaa sitten se kivinen tie kohti seuraavia karsintoja ja kotona kisojen katsominen on varmasti tuskallista. Helpotusta tuo tositoimiin pääseminen. 2-1 tulosveto Hollannille?
kaksi jalkapalloilijaa
Jalkapallo: Slovakia - Hollanti
May 31,2018
21:45

Slovakia – Hollanti vedonlyönti, kertoimet ja vinkit

Torstai 31.5.2018 kello 21:45

Eipä varmasti kumpikaan joukkue odottanut että kun tässä vaiheessa pelataan vielä treenimatseja että niitä pelattaisiin tavallaan turhaan. Hollannin putoaminen pois kisoista oli iso yllätys, ihan samoin kuin Italian putoaminen pois kesän kekkereistä.

Jan Kozakin Slovakia lähtee hakemaan tähän peliin varmasti hieman uusia kokoonpanoja ja mm. Martin Skrteliä tai Dusan Sventoa ei kokoonpanoissa näy. Keskikentältä uupuu loukkaantumisen takia Vladimir Weissa ja myös Filip Kiss on poissa. Marek Bakos on myös aikaisemmin ollut iso osa Slovakian joukkuetta.

Ei ole kesäloma vielä:

Hollannin Ronald Koeman on kutsunut melkoisen sekalaisen kokoonpanon tähän matsiin. Pois jäivät mm. Michel Vorm, Jeffrey Bruma ja Bruni Martins Indi sekä Robin van Persie ja Arjen Robben, joka jätti maajoukkuepelit kokonaan.

Slovakia – Hollanti oletetut kokoonpanot

Slovakia:

Dubravka – Pekarik, Skriniar, Gyomber, Hubocan – Gregus, Sabo, Hamsik, Kucka, Duda – Nemec

Hollanti:

Cillessen – Ake, de Ligt, van Dijk – Janmaat, Propper, Strootman, van de Beek, Vilhena – Babel, Depay

Kummallakin joukkueella on samanlaiset ottelustatsit viiden viime ottelun ajalta. Hollanti on voittanut kotonaan 2-0 Ruotsin, 0-1 vieraissa Skotlannin, 0-3 vieraissa Romanian, hävinnyt Englannille kotona 0-1 ja voittanut Portugalin vieraissa peräti 0-3.

Slovakian vastustajat ovat olleet heppoisempia, 3-0 voitto kotona Maltasta, 2-1 tappio vieraissa Ukrainalle, 1-0 voitto Norjasta kotona, 2-1 voitto Saudi-Arabiasta ja 3-2 voitto Thaimaasta on toki ihan kiva saldo, mutta vastustajat hieman Hollannin vastustajia heikompia.

Tältä näytti peli 8 vuotta sitten, kumpikin joukkue oli tuolloin MM-kisoissa. Vaan eipä ole tällä kertaa.

Historia toistaa itseään?

Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin, 2012 ja 2010. Vuonna 2010 joukkueet kohtasivat Etelä-Afrikan MM-kisoissa samassa lohkossa, tuon voitti Hollanti 2-0. vuoden 2012 ystävyysottelu päättyi myös samoihin lukemiin. Olisiko tässä siis tulosvetoon lukemia 2-1, mutta vaikka kummallekin? Hollanti lähtee otteluun nimivahvempana ennakkosuosikkina, se on selvä. Pelataan kuitenkin Slovakian kotikentällä, joten mitä tahansa voi tapahtua. Laita oma suosikkisi tulosvetoon!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt