MM-kisat: Slovakia - Suomi lauantaina 11.5.2019 klo 21:15

Jääkiekon MM-kisat ja Suomella vastassa kisaisäntä Slovakia! Slovakia ei ole MM-kisoissa Suomea voittanut 15:a vuoteen, miten käy nyt? Ensimmäinen ottelu lupasi paljon hyvää molemmille, tasainen vääntö tulossa?
MM-kisat: Slovakia - Suomi
May 11,2019
21:15

MM-kisat: Slovakia – Suomi – pelit livenä ilmaiseksi Unibet TV:stä!

Molemmat joukkueet aloittivat oman kisaurakkansa todella loistavasti. Suomi teki ensimmäisen kisapommin nöyryyttämällä Kanadaa  lukemin 3-1 ja Slovakia jatkoi tästä samalla kaavalla kaatamalla USA:n huikeasti 4-1. Tässä ottelussa mökä tulee hallissa olemaan todella kova, lauantai-ilta, edullinen kisabisse ja kotiyleisö. Nyt on ainakin fiilistä pelata ja varmaan myös kisakatsomoissa on tunnelmaa!

Matsinhan voi väijyä mm. Unibet TV:n kautta, tälle päivälle on luvassa myös oivallinen riskitön 10 euron liveveto kun betsaat tähän otteluun 10 euron livevedon. Kannattaa myös tsekata muut Unibetin tarjoukset kisoihin, tarjolla on mainioita tarjouksia. Pitkävetokertoimet otteluun ovat 3.45 – 4.40 – 1.87, mutta ihan näin kova suosikki Suomi ei tässä pelissä meidän mielestämme ole. Hyvinhän Suomi pelasi, mutta niin pelasi myös Slovakia.

Kertoimien mukaan Suomi on suosikki, mutta kannattaa ottaa huomioon kotiyleisön tuoma hurmos ja se että myös Slovakia sai oivan buustin pelaamiseen eilisellä Jenkit-voitolla.

Veikkaus: Slovakian ykköskenttä vaarallinen

Slovakian ykköskenttä on vaarallinen, kakkostakin tulee varoa. Oulun Kärpistä tuttu Kristof johti ainakin avausottelussa ykköskenttää ja mukavasti johtikin, kenttä teki kolme maalia. Pakkipari Cernak – Sekera on monissa liemissä keitetty ja tämä kenttä tulee pelaamaan paljon erikoistilanteita, jos Suomi niitä sille antaa. Tässä Slovakian aloituskokoonpano USA:ta vastaan:

Maalissa Rybar, varalla Ciliak

Panik, Kristof, Tatar – Cernak, Sekera
Studenic, Sukel, Nagy – Jaros, Marincin
Lantosi, Zigo, Dano – Daloga, Fehervary
Liska, Buc, Lunter – Cajkovsky, Koch

Suomen ykköskenttä oli myös pirteä, samaa voi sanoa oikeastaan kaikista kentällisistä. Jukka Jalonen saattaa tässä vaiheessa tehdä pieniä muutoksia kokoonpanoihin, pääseekö esimerkiksi Kristian Kuusela irti tässä pelissä?

Maalilla oli Lankinen, varalla Vehviläinen

Rajala, Ilomäki, Savinainen – Lehtonen, Ohtamaa
Pesonen, Manninen, Kakko – Lindbohm, Jokiharju
Kiviranta, Luostarinen, Ojamäki – Mikkola, Kaski
Sallinen, Lammikko, Anttila – Koivisto, Hakanpää

Kaksi avauspelin voittajaa kohtaavat, kumpi on vahvempi?

Mielenkiintoinen peli tulossa, kaksi väkevän avauspelin pelannutta joukkuetta kohtaavat. Täydet pinnat olisivat kova juttu, mutta tässä saatetaan hakea ratkaisua vaikka jatkoajalta? Vai purjehtiiko Suomi voittoon?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä