KHL: Slovan Bratislava - Jokerit kello 19:30 to 27.9.2018

Slovan Bratislava on voittanut viisi peräkkäistä kohtaamista, joten olisikohan nyt aika laittaa tämä tilasto uuteen uskoon? Millä numeroilla Jokerit tämän ottelun hoitaa? Katso mielenkiintoiset kertoimet ja lyö vetoa!
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Dinamo Riika - Jokerit
Syyskuu 27,2018
19:30

KHL: Slovan Bratislava – Jokerit kello 19:30 to 27.9.2018

Jokerit sai Riikassa opetuksen ja yhden pisteen. Ottelu olisi toki ollut voitettavissa, mutta miten paljon vaikutti Peter Reginin loukkaantuminen ensimmäisessä erässä? Iso kysymys on myös se, pystyykö Regin pelaamaan Bratislavassa.

Mielenkiintoinen teksti. Kiertäisiköhän Ville Haapasalo kaikki KHL-kaupungit? Ei huono!

Myös Jesper Jensen oli tehnyt paluun kokoonpanoon ja kokoopano Riikassa näytti tältä. Todennäköisesti Ryan Zapolski saa jälleen käskyn maalin suulle, Kalninsista ei Jokereiden jatkoaikatappio kuitenkaan johtunut.

65 Sakari Manninen – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

 Slovan Bratislavan kymmenen ensimmäistä peliä KHL:ssä ovat menneet kutakuinkin heikosti, plakkarissa on ainoastaan kolme voittoa. Jokerit on napannut kaikista paitsi yhdestä pelistä pisteitä, tämä lupaa hyvää myös Bratislavan reissua varten. Tilastoista löytyy melkoinen peikko Jokereille, sillä Narripakka ei ole Bratislavassa kuin kerran voittanut varsinaisella peliajalla ja kerran jatkoilla. Viimeiset kolme peliä Jokerit on Slovania vastaan hävinnyt 4-2, 2-1 ja 3-2. Olisiko nyt revanssin paikka ja joku näistä lukemista mutta toisinpäin?

Kun otetaan huomioon viisi viimeistä kohtaamista Hartwallilla ja Bratislavan kotikopperossa, Jokerit ei ole voittanut matsiakaan. Nyt tämä putki poikki, kiitos!

Slovan Bratislava – Jokerit ennakko

Jokerit on tappiosta huolimatta koko KHL:n kolmantena 16 pisteellä. Slovan on haalinut omissa otteluissa tasan puolet tästä eli 8 pinnaa. Jokerit on tämän ottelun suosikki ainakin kertoimien mukaan, sillä 4.10 – 4.75 – 1.62 kertoimet Unibetillä lupailevat vierasvoittoa.

Tämä siis siitäkin huolimatta että Bratislava on ollut todella paha vastus Jokereille. Olisiko tässä siis yllätys ykkösen tai ruksin paikka? Jokerit on taatusti sisuuntunut parista viimeaikojen tappiosta ja laittaa Bratislavan ahtaalle.

Slovanilta maalille on kaksi vaihtoehtoa, Jakub Stepanek ja Marek Ciliak. Puolustuksessa tehokkaimpia ovat olleet Eric Gelinas 1+4, Mario Grman 3+1 ja Michal Sersen 2+2. Hyökkäyksessä Jeff Taffe on tehnyt 3+7 tehot, mutta suomalaisittain katseet kiinnittyvät varmasti Saipassakin pelanneeseen Chad Rauhun, joka on tehnyt tehot 1+4. Luonnollisesti Patrik Virta on ykköskohde, tähän mennessä 10 ottelussa tehot 1+5.

Selättääkö Jokerit Bratislava-peikon?

Ei ole Jokereilla sujunut viime aikoina juuri tätä joukkuetta vastaan. Nyt olisi aika ja paikka pistää tätä tilastoa uusiksi. Miten Patrik Virta pelaa juuri Jokereita vastaan? Katso kertoimet, lyö vetoa ja seuraa peliä!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt