Snooker Masters: Voittaja, turnaus alkaa 10.1.2021 klo 15.00

Masters on snookerin toiseksi arvokkain turnaus MM-turneen jälkeen. Judd Trump on suosikki, mutta betsimielessä kannattaa katsoa Selbyä ja O'Sullivania.
Snookers Masters
tammikuu 10,2021
turnaus alkaa klo 15.00

Snookers Masters – Milton Keynes, UK

Snookerin Masters -turnaus alkaa sunnuntaina tammikuun 10. päivä. Pelit pelataan Milton Keynesissä. Masters -turnauksen varsinainen pelipaikka on Lontoon Alexandra Palace, mutta Englannin koronatilanne on sen verran paha, että turnee on siirretty muualle.

Stuart Bingham on turnauksen puolustava mestari. Viime kauden finaalin hävisi Ali Carter, joka hävisi niukasti 8-10.

Masters on snookerin toiseksi suurin turnee MM-turnauksen jälkeen. Mukana on maailman virallisen rankingin 16 parasta. Vetomarkkinoilla ykkössuosikki on Judd Trump, jolle Betsson antaa kertoimeksi 3.30. Ronnie O’Sullivanin ja Neil Robertsonin kerroin on 5.00. Mark Selby saa kertoimeksi 6.50.

Suosikki Trumpin kerroin ei innosta peleihin, ja kakkospaikalta voisi lajilegenda O’Sullivan olla tällä kertaa hyvä betsi.

Rocket O’Sullivanille menossa hyvä kausi

45-vuotias O’Sullivan on hallitseva maailmanmestari ja seitsemän kertainen Masters -voittaja. O’Sullivan taitaa olla jo uransa kalkkiviivoilla. Hän on kertonut harjoitelleensa vähänlaisesti voitettuaan MM-turneen elokuussa, mutta O’Sullivanin puheissa on usein showmiehen lisää.

Joka tapauksessa, on O’Sullivan treenannut tai ei, niin hän on edelleen aivan lajin huipulla. Raketti pelasi viime vuoden lopun hyvin. Skotlannin avoimissa sekä Pohjois-Irlannin avoimissa hän oli finaalissa, kummassakin tosin häviäjänä. Judd Trump oli parempi Pohjois-Irlannissa ja Mark Selby Skotlannissa.

Masters -turnaus on ilmeisesti O’Sullivanille sopiva kisa, kun kolme ensimmäistä kierrosta pelataan lyhykäisesti paras 11 -systeemillä.

Viime kaudella O’Sullivan ei lähtenyt Mastersiin, mutta sitä ennen hän oli finalisti. Neljä kertaa kuudesta viime Masters -turneesta O’Sullivan on edennyt loppuotteluun asti.

Ottelukaaviokin sopii tänä vuonna O’Sullivanille, hankalia vastustajia ei ole ennen semifinaalia. Viitosen kerroin on hyvä betsi O’Sullivanin voitosta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Selbyllä suotuisa kaavio

Toinen hyvä haastaja suosikki Trumpille on Mark Selby. Selby on aiemmin voittanut Mastersit kolmesti. Selby oli pitkään maailman ranking-ykkönen, yhteensä seitsemän vuoden ajan vuoteen 2019 saakka. Sitten tuli jonkinlainen notkahdus ja Selbyn pelin taso putosi. Viime vuonna sitten taas on tullut parannusta.

Viime MM-turnauksessa Selby putosi välierissä niukasti tulevalle mestarille O’Sullivanille 16-17. Tältä kaudelta Selbyllä on jo kaksi voittoa, European Mastersit ja Skotlannin avoimet.

Selbystä on nyt viime vuosina tullut hyökkäävämpi pelaaja, kovat hermot hänellä on aina ollut. Selbyllä on apuna myös hyvä kaavio, Trump ja O’Sullivan tulevat kaavion toiselta puolelta. Finaalireitti olisi avoinna Selbylle.

Snookerin Mastersit Betssonille!

Kupongille Ronnie O'Sullivan kertoimella 5.00 tai Mark Selby kertoimella 6.50, tai sitten vaikka molemmat.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt