Snooker MM-välierä: Kyren Wilson – Anthony McGill 14.8. klo 15:00 - vihje ja kertoimet

Snookerin MM-kisojen välierässä Englannin Kyren Wilson lähtee selvänä suosikkina perjantain ratkaisevaan viimeiseen sessioon skottipelaaja Anthony McGilliä vastaan.
Kyren Wilson – Anthony McGill
Elokuu 14,2020
15:00

Snooker – MM-välierä Kyren Wilson – Anthony McGill

Crucible Theatre, Sheffield, Englanti

Perjantai 14.8. klo 15:00

Kertoimet (888sport) 1.16 – 5.00

Maailmanlistan seiska Kyren Wilson johtaa ottelua 13-11 ja tarvitsee näin kuusi voitettua freimiä lisää varmistaakseen jatkopaikan. Karsintojen kautta mukaan turnaukseen päässyt yllättäjä Anthony McGill on kuitenkin jo näyttänyt, ettei anna mitään ilmaiseksi.

Seitsemän kautta snookerin ammattilaiskiertue Main Tourilla esiintynyt Wilson on ollut monien suosikki yhdeksi lajin seuraavista suurpelaajista. Maailmanrankingissa sijalle seitsemän ei pääse helpolla, mutta silti ihan ne hurjimmat odotukset ovat vielä jääneet täyttämättä. Mies on urallaan voittanut kolme isompaa turnausta, mutta toisaalta varsinkin tällä kaudella myös aikaiset putoamiset ovat tulleet tutuiksi.

Nyt Wilsonilla on kultainen sauma pelata itsensä ainakin finaaliin asti turnauksista isoimmassa. Edelliskierroksen hieno voitto maailman ykköspelaaja Judd Trumpista nosti varmasti fiilistä ja itseluottamusta hurjasti. Tätä välierämatsia Wilson oli tahmean alun jälkeen perässä jo 2-6, mutta torstain vahva peli palautti englantilaisässän kuskin paikalle.

.

McGill lähti rankingsijalta 39

Ottelun mielenkiintoisempi pelaaja on yllättäen ollut McGill. Hurjan määrän snookeria viimeisen parin viikon aikana pelanneen skotin jaksamista epäiltiin ennen välierää, mutta jälleen McGill on osoittanut arvostelijoille pitkää nenää.

Maailmanrankingissa sijalla 39 ennen MM-turnausta oleva McGill joutui karsimaan päästäkseen mukaan Crucibleen. Karsinnat sujuivatkin vaivatta, mutta itse MM-turnauksessa mies on joutunut lujille. Avauskierroksella kaatui Jack Lisowski mahdollisimman niukasti 10-9 ja toisella kierroksella yhtä täpärästi 13-12 Jamie Clarke. Neljännesvälierässä McGill voitti numeroin 13-10 Kurt Maflinin.

Vaikka torstai oli tuloksellisesti McGillin osalta vaikea, pelin taso oli kenties turnauksen korkeinta. Mikään supernäyttävä pisteidentekijä McGill ei ole koskaan ollut, mutta äärimmäisen tasainen ja tasapainoinen pelaaja kuitenkin. Tämä on tällaisissa pitkissä matseissa valtava etu. Ja kyllähän skotti tarvittaessa osaa pinnojakin naputtaa, mistä hyvänä osoituksena torstain 136 pinnan lyöntisarja.

Ihan perustellusti voi kysyä, paljonko McGillillä vielä on bensaa tankissa perjantaille. Toisaalta mies ei ole näyttänyt mitään väsymisen merkkejä ja itse asiassa vain nostanut pelinsä tasoa turnauksen edetessä. Voitto voi olla liikaa vaadittu tässä ottelussa, mutta pitkään mies takuuvarmasti tulee kiusaa tekemään.

Snooker-betsit 888sportille

Wilson on suuri suosikki etenemään finaaliin, eikä siinä mitään. McGill taistelee kuitenkin skottimaiseen tapaan joka pallosta ja voi hyvinkin venyttää matsin yllättävänkin pitkälle. Paras pelivalinta löytyy ottelun pelattujen erien lukumäärästä. Yli 30.5 framea nousee varsin mukavaksi pelikohteeksi 888sportin huippukertoimella 1.86

Aseta vetosi