Snooker Tour Championship: Mark Selby - Yan Bingtao 17.3.2020 klo 21.00 – Vihje ja kertoimet

Entinen maailman ykkönen Mark Selby on vetomarkkinoiden suosikki, mutta hän on ollut sen verran epätasainen tällä kaudella, että nuori kiinalainen Yan Bingtao saattaisi yllättää.
Mark Selby - Yan Bingtao
Maaliskuu 17,2020
21:00

Entinen maailman listan ykkönen Mark Selby on tällä kaudella jo voittanut English Open -turnauksen sekä Scottish Open -turnauksen, mutta jos nyt hänen osaltaan Tour Championship sekä myöhemmin MM-turnaus jäävät vaisuiksi, niin kyllä Selbyn kaudesta tulee pettymys. Selby on ollut tällä kaudella kovin epätasainen. Ajoittain Selby on kyllä pelannut loistavasti, kuten English Openin finaalissa David Gilbertia vastaan, mutta usein sitten taas hän tekee ennennäkemättömän paljon virheitä.

Kovasti nousussa oleva nuori kiinalainen Yan Bingtao saa Selbya vastaan neljännesfinaaleissa Unibetilla kertoimeksi 2.90, ja sitä voi vetolapulle kokeilla.

Bingtao voitti aiemmin tällä kaudella jo Riga Masters -turnauksen, ja Player Championshipissa hän hävisi finaalissa kauden ehdottomalle ykköspelaajalle Judd Trumpille. Kahden finaalin lisäksi Bingtao on pelannut myös kolmesti semifinaalissa.

Bingtao on nuorena miehenä toki tulevaisuuden pelaaja, mutta nyt jo hänen pelaamisensa näyttää siltä, että vain taivas on rajana. Bingtao saattaisi olla ensimmäinen aasialainen lajin todellinen supertähti. Hän olisi sitten kovin erilainen kuin vaikka mestari Ronnie O’Sullivan. Bingtao pelaa varman päälle eikä ole mikään supernopea temppukone.

Avauskierrokselle yllättäjä

Bingtao Unibetin kertoimella 2.90 voisi olla avauskierroksen yllätys.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä