Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk ke 01.04.2020 klo 19:30 Vihje ja Kertoimet

Otteluvoitot ovat nyt Yunostille 1-2 ja sillä on nyt mahdollisuus napata kenties jo ratkaiseva voitto ja yrittää mestaruutta seuraavassa pelissä. Vielä ei pääse poika saunaan, mutta Lukashenko varmaan heittelee vähän löylyä taas ottelun jälkeen tai jopa sen aikana?
Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk
huhtikuu 01,2020
19:30

Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk ti 31.03.2020 klo 19:30

Ice Sports Palace, Salihorsk, Valko-Venäjä
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 3.35 – 3.95 – 1.94
TV: Livestream?

Soligorsk – Yunost Minsk kohteet ja kertoimet

Edellisestä tipsistä näyttivät osuvan vieraiden alle 2.5 maalit (1.91) ja Soligorsk voittaa ensimmäisen erän (3.50). Soligorskin sarjan voitto (2.95) näyttää nyt huomattavasti epätodennäköisemmältä kuin aikaisemmin, mutta luotetaan nyt siihen vieläkin. Tämä sarja voi kääntyä vielä mihin, mutta melkein se vaatii nyt kotijoukkueelta voiton. Nyt kerroin on noussut jo lukemiin 5.25, Yunostin kerroin on 1.13. Mutta oliko jatkoajalla tullut voitto jo kuolinisku Soligorskille? Tämä ottelu näyttää sen.

Kyllä jämpti on näin.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Henkinen yliote Yunostilla

Yunostin Mihail Stefanivichista leivottiin melkoinen sankari edellisessä ottelussa kun peluri tasoitti ensin lukemat toisessa erässä 1-1 lukemiin. Jatkoaikaa ei puolestaan ehditty pelaamaan kuin 3:23 kun verkko soi jo Soligorskin maalissa.

Luotetaan tässäkin ottelussa siihen että maaleja tulee vähän, edellisessä ottelussa niitä tuli vain kaksi varsinaisella peliajalla. Nähdäänkö nyt samankaltainen ottelu? Alle 3.5 on saanut kertoimet 2.50, alle 2.5 puolestaan peräti 6.55. Mitkä betsit sinä laitat lapulle?

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

Maalimäärä ottelussa, alle 4.5 – 1.95

⭐⭐ Shakhtar Soligorsk nousee ottelusarjan voittoon – 5.25

⭐⭐⭐ Soligorsk voittaa heti ensimmäisen erän – 3.65

Nähtiinkö Lahdessa syksyllä tämän kauden Valko-Venäjän mestarijengi?

Lukashenkolla näpit pelissä?

Nyt on kieltämättä Valko-Venäjä jääkiekkomaailman polttopisteessä. Parasta mainostahan maalle ja jääkiekolle olisi seitsemän pelin sarja, ja sen verran täällä toimituksessakin uskotaan salaliittoteorioihin että presidentiltä on tullut mahtikäsky siitä että mestaruus ratkotaan vasta viimeisessä ja seitsemännessä finaalissa. Käykö näin?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä