Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk ti 31.03.2020 klo 19:30 Vihje ja Kertoimet

Presidentti Aleksandr Lukashenkon hiekkalaatikolla pelataan nyt kolmas finaali. Onneksi tämä sirkus loppuu ihan kohta, sillä ainakin Suomesta katsottuna nyt leikitään jo terveyden kanssa. Ai mutta kun pelataankin jäähallissa niin eihän siellä mitään viiruksia ole. Saunaa ja vodkaa vaan peliin niin kyllä lähtee.
Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk
Maaliskuu 31,2020
19:30

Valko-Venäjän liiga: Soligorsk – Yunost Minsk ti 31.03.2020 klo 19:30

Ice Sports Arena, Soligorsk, Valko-Venäjä
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 2.90 – 4.05 – 2.09
TV: Livestream?

Soligorsk – Yunost Minsk

Leipää ja sirkushuveja, sitä haluaa nyt Valko-Venäjän presidentti kansalle tarjota. KHL:n luultiin olevan Putinin kanssa se kovin luu, mutta kyllä nyt Extraliigan finaalit ovat menneet kaiken edelle. Melkein kaikki muut jääkiekkomatsit peruttu, mutta tämä sarja jatkuu. Nyt kyseessä ovat finaalit ja Shakhtior Soligorsk – Yunost Minsk finaalit ja tiistaina pelataan jo kolmas finaali. Voitot ovat tässä kohtaa 1-1.

Pitkävetokertoimet tähän otteluun lupailevat voittoa Minskille, mutta Soligorskille voi yhtä hyvin povata voittoja. Kaksi aikaisempaa finaalia on ollut aika tapahtumarikkaita, näitähän seuraa nyt koko maailma.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Shakhter Soligorsk vahvoilla?

Kaksi ensimmäistä finaalia pelattiin Minskin kotiareenalla ja ensimmäisen näistä vei Yunost 5-1 ja toinen päättyi Shakhterin voittoon 2-3. Nyt sillä on kotietu ja sen se voisi käyttää mainiosti hyväkseen ja napata tärkeän voiton kolmannessa pelissä. 2.90 voittokerroin on oikein mukavan oloinen betsattavaksi, toki minskiläiset voivat tässä napata kotiedun takaisin.

Yunostin kokoonpano on lähes kokonaan valkovenäläisistä koostuva kokoonpano, neljä venäläistä pelaajaa on päässyt kokoonpanoon. Soligorskilla on niin ikään neljä venäläispelaajaa.  Yunostin Ivan Drazdovin harteilla on paljon, Soligorskin Andrei Feklistov on ollut joukkueen tehokkain pelaaja runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Olisiko nyt mahdollisesti nollapelin paikka kotijoukkueelle, niitä tuli edellisessä sarjassa peräti neljä kappaletta.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun seuraavat kertoimet:

⭐ Vierasjoukkueen maalit alle 2.5 – 1.91

⭐⭐ Shakhtar Soligorsk nousee ottelusarjan voittoon – 2.95

⭐⭐⭐ Soligorsk voittaa heti ensimmäisen erän – 3.50

Kolmas finaali, montako jäljellä?

Nyt on siirrytty kolmanteen peliin ja tämäkin sarja on paras seitsemästä. Tilanne 1-1, miten pitkälle mennään? Nähdäänkö seiskapeli? Maalimäärä saattaa tässä pelissä olla jo melkoisen alhainen - tiistai-illan tiivistä tunnelmaa luvassa. Laita vedot Valko-Venäjän liigan peliin!

Aseta vetosi