Southampton - Crystal Palace 2.1.2018, Palace lienee väsynyt?

Crystal Palace on pelannut viimeisen puolentoista viikon aikana jo kolme kovaa ottelua. Hodgsonin ryhmä ei ole kovin suuri, joten väsy saattaa painaa.

Nyt on hyvä paikka pelata hyvässä kunnossa olevaa Crystal Palacea vastaan. Palace oli hyvin lähellä olla ensimmäinen joukkue, joka tämän kauden Valioliigassa voittaa Manchester Cityn, mutta viime sunnuntaina Palacen Milivojevic epäonnistui viime hetkien rankkarissa. Ottelu kuitenkin päätti Cityn mainion voittoputken, kun Palace nipisti maalittoman tasapelin. Palace oli ottelussa hyvä. Se pelasi ennakkoluulottomasti ja tasaväkisestikin Valioliigan ehdotonta ykkösjoukkuetta Cityä vastaan. Crystal Palace on hyvän jaksan aikana noussut jo kymmenen ottelun kuntopuntarissa sijalle kahdeksan.

Palacen ongelma tänään Southamptonin kentällä on se, että joukkue on varmasti väsynyt. Sillä on ohkainen pelaajamateriaali, ja ohjelma on joulun aikaan ollut todella rankka. Soton -ottelun on puoleentoista viikkoon jo neljäs joukkueelle. Henkisesti ja fyysisesti kovasta City -ottelusta on vasta kaksi yötä.

Palace on nousussa

Roy Hodgsonin manageroimana Palace on on joka tapauksessa selvästi ottanut askeleita eteenpäin Frank de Boerin epäonnistuneen kauden jälkeen. Hodgson sen verran kokenut, että jollain tavalla hän varmasti osaa peluuttaa joukkuetta säästeliäästi. Useamman kierroksen kauden alusta Palace makasi Valioliigan pohjalla, mutta Hodgsonin kanssa se ottanee pian tukevan paikan sarjataulukon puolivälistä. Mutta minkälaisen panoksen se saa tänään aikaiseksi Sotonin kentällä? Lähteekö Hodgson pelaamaan varovaisesti ja säästelleen?

Southamptonkin pelasi viime kierroksella maalittoman tasapelin Manchesterin joukkuetta vastaan. Unitedin Od Traffordilla Soton tylsytti ManU:n, ja Soton vaikutti ottelussa itsevarmalta. Old Traffordilla Sotonin ongelmaksi ilmeni hyökkäyspää. Shane Longilla oli pelissä hyvä paikka, mutta kuti lähti suoraan kohti Unitedin veskaria David de Gea’a. Charlie Austinin puuttuminen Sotonin joukkueesta näkyy, pienellä joukkueella ei ole reserveissä useampaa kovan luokan kärkimiestä. Kärjen takana Sotonilla on kuitenkin nippu taitavia pelimiehiä.

Kotijoukkueelle peliä

Crystal Palacen joukkueella on vielä tiukan ohjelman keskellä pahoja loukkaantumisia. Ainakin Dann, Pucheon, Sakho ja Wickham ovat sivussa. Sotonilta puuttuu Austinin lisäksi Cedric, maajoukkuepakin Bertrandin pelaaminen on epävarmaa.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.10 – 3.45 – 3.90. Palacen kertoimissa näkyy viime kierrosten hyvät pelit, City -ottelu oli vahva näyttö. Sotonille on hyvä laittaa peliä. Palace on varmasti väsynyt, ja loukkaantumiset painavat. Southampton voitto Unibetin kertoimella 2.10 on kelpo veto, varmasti osuu joka toisella kerralla.

Southamptonin mahdollinen avaus: McCarthy, Pied, Yoshida, Hoedt, Targett, Davis, Lemina, Boufal, Tadic, Redmons, Gabbiadini

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Speroni, Fosu-Mensah, Tomkins, Kelly, Souare, Townsend, Milivojevic, Cabaye, Loftus-Cheek, Zaha, Benteke

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.10 – 3.45 – 3.90. Palacen kertoimissa näkyy viime kierrosten hyvät pelit, City -ottelu oli vahva näyttö. Sotonille on hyvä laittaa peliä. Palace on varmasti väsynyt, ja loukkaantumiset painavat. Southampton voitto Unibetin kertoimella 2.10 on kelpo veto, varmasti osuu joka toisella kerralla.

Aseta vetosi