KHL: Spartak Moskova - Jokerit, kääntyykö kelkka?

Tappion jälkeen on syytä jälleen nousta ratsaille ja valmistautua uuteen taisteluun. Nyt Jokereilla Spartak Moskova vastassa - tästä pitäisi voitto kairata jollain lukemin. Mitä laitetaan tulosvetoon?
KHL: Spartak Moskova - Jokerit
Joulukuu 18,2018
18:30

KHL: Spartak Moskova – Jokerit kello 18:30 ti 18.12.2018

Jokerit kohtasi harmittavan takaiskun Avangard Omskin vieraana kun ottelusta karahti tilille jatkoaikatappio. Max Wärnin loistoilta ei valitettavasti saanut kruunua kolmannella maalilla, mutta pelit jatkuvat jo tänään. Vastaan asettuu Spartak Moskova ja Jokerit on tässä pelissä ennakkosuosikki. Narripakka oli eilisen pelin avauksessa tässä muodossa:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 41 Antti Pihlström

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 84 Max Wärn

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

50 Viktor Lööv

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Spartak Moskova on KHL:n runkosarjan osalta tilaston keskivaiheilla, piste-eroa Jokereihin on kertynyt 11 pistettä. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti Spartak Moskovan kotikentällä, näissä kaikissa Jokerit on ollut parempi maalin tai kahden erolla. Tulisiko nyt samanlainen peli? 5.12. puolueettomalla kentällä pelattu peli päättyi 5-1, toivottavasti tuosta ei ole jäänyt traumoja tähän peliin. Hartwall Areenalla pelattu peli oli myös Jokereille vaikea lukemin 4-3 jatkoilla tuli voitto siitä pelistä. Ennusmerkkejä tähän peliin?

Spartak Moskova – Jokerit kertoimet

Pitkävetokertoimet peliin ovat 2.80 – 4.25 – 2.19, mutta Spartak voi tehdä tästä pelistä todella vaikean Jokereille. Jos uskot että moskovalaiset pelin vievät, 2.80 kerroin on varsin maistuva tähän peliin. Jokereilla oli Avangardia vastaan kaikki mahdollisuudet myös voittoon, jos sama ”tuhlailu” jatkuu tässä pelissä, ei pelistä välttämättä tule pinnan pinnaa.

Spartak Moskova on pelannut kotona ihan mukiinmenevästi, toki Jokerit on pelannut ihan hienosti vieraissa. Molemmilla on 22 pistettä näistä peleistä, joten tasaista matsia voisi jopa odotella. Kuntopuntarissakin jengit ovat suurin piirtein samoilla sijoilla, joten sieltäkään ei apua tule kummallekaan.

Vieraiden maalilla on todennäköisesti mainio maalivahti Julius Hudacek (torjuntaprosentti 92,2%, päästetyt maalit 2.26). Puolustuksessa isoja pyssyjä ei ole, Andrei Kuteikin 4+10 ja Dmitry Kalinin 2+9 ovat ainoat 10 pinnan ylittäjät. Hyökkäyksessä sukunimihirviö Alexander Khkhlachyov 13+13, Kaspar Daugavins 9+16 ja Ilya Zubov 9+14 ovat ainoat 20 pisteen ylittäjät. Siitä nimiä piste- ja maalintekijävetoon.

Taas mennään!

Peräkkäisinä päivinä pelit - harvinaista herkkua KHL-jokereille. Tästä olisi nyt voitto kyllä otettava, mutta mennäänkö sittenkin jatkojen kautta voitonjuhliin?

Aseta vetosi