KHL: Spartak Moskova - Jokerit kello 19:00 ke 5.12.2018

Jokerit pelaa seuraavaksi Moskovassa - kertoimet lupailevat Jokerit-voittoa, mutta Spartak osaa kiusata kotikaukalossa. Mikä mahtaa olla tulos tässä ottelussa?
Jokerit logo valkoisella pohjalla
KHL: Spartak Moskova - Jokerit
Joulukuu 05,2018
19:00

KHL: Spartak Moskova – Jokerit kello 19:00 ke 5.12.2018

 Jokerit lähtee jälleen kotiottelun jälkeen vieraspeliin ja tällä kertaa vastustajana keskiviikkona on Spartak Moskova. Pitkävetokertoimet tässä pelissä ovat vieraille ei Jokereille ja sille on oma syynsä. Jokerit eivät ole menettäneet toistaiseksi pistetäkään tälle joukkueelle vieraskaukalossa ja toivottavasti eivät menetä nytkään.

Jokerit hoiteli kivasti Slovanin:

Jokerit on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, mutta aina on saatu ihan kelvollinen kokoonpano jalkeille. Slovan Bratislavaa vastaan joukkue lähti Hartwall Areenalla tässä kokoonpanossa.

 

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

48 Henri Ikonen

 

4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

 

Spartak Moskova – Jokerit

Sarjataulukossa Spartak Moskova on Jokereiden alapuolella, mutta eroa ei ole hirveän paljon. Ennen sunnuntain peliä oli eroa 8 pistettä, mutta Jokerit oli tuolloin pelannut kolme matsia vähemmän. Jokerit lähtee siis peliin isona ennakkosuosikkina, vaikka loukkaantumisia onkin.

Spartak Moskovalla on tärkeä ottelu vielä maanantaina Dinamo Rigaa vastaan, joten voi olla että moskovalaisilla ei ole enää se isoin puhti päällä Jokereita vastaan. Tuossa ottelussa Spartak on toki ennakkosuosikki, mutta Jokereita vastaan Spartak Moskova lähtee altavastaajana, sillä Nordicbet antaa matsille 2.80 – 4.25 – 2.19 peruskertoimet pitkävetoon.

Tulosvetoon tähän matsiin voisi laittaa vaikkapa 2,3 – 3,4,5 lukemat, joten Jokereiden voitto ei ole ihan kirkossa tai muuallakaan kuulutettu.  Jos joukkue saa hyvän buustin ja alun ottelulle, tässä matsissa voidaan nähdä jopa pienimuotoinen maalijuhla. Aikaisemmat pelit Spartak Moskovan isännöimänä ovat päättyneet 1-3, 1-2 ja 3-4, ei nämäkään huonoja vaihtoehtoja ole tähän peliin.

Mitä paljastuu luukusta?

Kristian Vesalainen osui heti - osuuko Hartwallilla?

Kauden alussa Kristian Vesalainen varmasti haaveili NHL matkasta Winnipeg Jetsin kanssa Hartwall Areenalle. No tuo ei toteutunut, mutta nyt Vesalaisen uusi kotiareena on kyseinen areena. Onko tässä uusi Eeli Tolvanen, veto lähtee kyllä järkyttävän kovaa. Katso kertoimet Vesalais-Krisun maalintekoon ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt