Stanley Cup Voittajavedot NHL-kaudelle 2020-21 avattu, Tampa Bay ennakkosuosikki!

Uusi NHL-kausi alkaa todennäköisesti vasta tammikuussa 2021. Vedonlyöntisivut ovat kuitenkin tuoneet jo nyt tarjolle mestaruuskertoimet alkavalle kaudelle!
Stanley Cup Voittaja
Joulukuu 25,2020
03:00

NHL-kausi 2020-21 alkaa tammikuussa?

Jääkiekon NHL-kausi tuli vastikään päätökseensä kun 24 joukkueen NHL-kuplassa voittajaksi selvisi Tampa Bay Lightning. Salamapaidat kaatoivat Stanley Cup finaaleissa Dallas Starsin otteluvoitoin 4-2. Uuden kauden alkuun on vielä reilusti aikaa eikä vielä ole varmaa tietoa siitä koska NHL-kausi 2020-21 alkaa. Tämän hetken tietojen mukaan kiekko tippuisi jäähän Pohjois-Amerikassa jälleen 1.1.2021 mutta mitään ei ole vielä vahvistettu. Edes siitä koska harjoituskauden on määrä startata ei ole varmaan tietoa, joten on vaikea uskoa uuden sesongin alkavan välittömästi vuoden vaihtumisen jälkeen.

NHL 2020-21 Stanley Cup voittaja kertoimet

Vaikka uuden NHL-kauden alkuun on vielä väistämättä aikaa niin vedonlyöntisivut ovat jo heränneet ja tuoneet tarjolle Stanley Cup voittajakertoimet tulevalle kaudelle. Muun muassa Nordicbet tarjoaa kaikille sarjan 32 joukkueelle mestaruuskertoimet, suurin voittajasuosikki pienimmällä voittajakertoimella on hallitseva mestari Tampa Bay Lightning. Suurimmat kertoimet ovat tarjolla viime kauden sarjajumbolle Detroit Red Wingsille. Alla lueteltuna TOP 10 voittajakertoimet, ”pelaa” nappia klikkaamalla pääset käsiksi Nordicbetin kaikkiin mestaruuskertoimiin.

NHL 2020-21 Stanley Cup Voittaja

Tässä vielä elo-syyskuussa pelattujen kauden 2019-20 NHL Playoff-otteluiden parhaat palat. Toivottavasti tätä herkkua on jälleen pian tarjolla!

NHL mestaruusvedot ovat auki - Lyö vetoa!

Lyö vetoa Stanley Cup voittajasta jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua!
Betsaa nyt ja nappaa isot voittajakertoimet ennen kuin ne laskevat ✅

Aseta vetosi

Jääkiekko

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 1