Sunnuntai 25.2. Naisten 30km perinteisen hiihdosta tulee mitali? No tulee se! Betsaa ja voita!

Olympialaiset 2018 päättyvät tänään. Vielä ehdit betsata vuoden 2018 olympialaisista!

Sunnuntai 25.2. on kisojen päätöspäivä ja jännitettävää riittää tällekin päivälle. Betsejä pääsee laittamaan sisään curlingissa, jääkiekossa, maastohiihdossa ja rattikelkkailussa. Lisäksi ohjelmassa on taitoluistelun loppunäytös ja tietenkin päättäjäisseremonia. Nyt on paikka vielä napata parhaat kertoimet olympialaisiin, seuraavan kerran talviolympialaisista voi betsata sitten neljän vuoden päästä.

Päätöspäivänä betsaamaan pääsee vielä jännittävää naisten curlingin finaalia. Lisäksi kello 6:10 alkaen pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoa jääkiekon olympiafinaalista, josta perinteiseen tapaan löytyy valtavasti vedonlyöntiä. Valitettavasti Leijonat eivät tässä finaalissa pelaa, mutta varmasti mielenkiintoinen ottelu on luvassa.

Rattikelkkailussa luvassa on siis yöllä 4-miehen finaali ja siinähän sitä säpinää riittää sitten enemmän ja vähemmän. Samaan aikaan taitoluistelun ystäville on luvassa loppunäytös, mutta tässä ei mitaleita enää jaeta. Varmasti upeat päättäjäisseremoniat on luvassa kello 13-15.

Yrittikö Pohjois-Korean luistelija… ei kai nyt sentään.

Isoin jännitysmomentti päätöspäivälle on naisten 30 kilometrin perinteisen yhteislähtö, jossa Suomella on yhdet kisojen isoimmat mitalimahdollisuudet. Krista Pärmäkosken mitalikerroin kisassa on kolmanneksi pienin, eli kertoimet lupailisivat jopa pronssia. Kristan edellä ovat Charlotte Kalla (1.30) ja Marit Björgen (1.03). Taustalla vaanii kuitenkin useampi norjalainen, joten kisasta tulee todella tiukka. Kerttu Niskasen mitalikerroin on 15.00. Pärmäkosken täysosumasta saisi 7.00 kertoimella rahat takaisin.

Nyt jos koskaan kannattaa napata Unibetin uniikki jopa 100 euron riskitön ensiveto ja betsata Iivo Niskasen mitalin tai voiton puolesta. Win-Win tilannetta olisi nyt tarjolla. Jos et ole vielä Unibetin jäsen niin tämä on se paikka napata nyt ilmainen pelitili itselle ja pistää betsit kehiin.

Olympialaiset sunnuntai 25.2. helmikuuta

Curling:

Klo 02.05 Naiset – Loppuottelu; TV: Yle TV2, Areena ja Eurosport Player.

Jääkiekko:

Klo 06.10 Miehet – Loppuottelu; TV: TV5, Eurosport 1 &2 ja Eurosport Player.

Maastohiihto:

Klo 08.15 Naiset: 30km yhteislähtö, perinteinen, FIN: Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Krista Pärmakoski ja Aino-Kaisa Saarinen; varalla Laura Mononen; TV: Yle TV2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

Rattikelkkailu:

Klo 02.30 Miehet: 4-miehen – finaali; TV: Eurosport Player.

Taitoluistelu:

Klo 02.30 Loppunäytös; TV: Eurosport Player

Päättäjäisseremonia:

Klo 13.00-15.00; Yle TV2, Areena ja Eurosport Player.

Upeat päättäjäiset ovat tulossa jos yhtään avajaisista pitäisi päätellä.

Upeat päättäjäiset ovat tulossa jos yhtään avajaisista pitäisi päätellä.

Aseta vetosi