Viihde: Suomen Virallinen Lista (18/2020) SULKEUTUU 3/5

Nyt pääset lyömään vetoa Suomen Virallisen Listan kohteista! Coolbet tuo ahkerille vedonlyöjille erilaisia kohteita, joilla todellakin saat jännitettävää listan julkaisun aikaan. Listahan päivittyy viikoittain, joten todennäköisesti tarjolla on jokaiselle viikolle vedonlyöntiä musiikista! Katsotaanpa mitä tällä kertaa on tarjolla. Nyt vedonlyönnin kohteena viikko 18 / 2020.
Suomen Virallinen Lista - viikko 18
May 02,2020
13:55

Viihde: Suomen Virallinen Lista Vedonlyönti

Suomen Virallinen Lista – Albumit kertoimet

Suomen Virallinen Lista vedonlyöntikohteet Coolbetillä koostuvat kolmesta eri Head-2-Head vedosta. Kumpi näistä albumeista on korkeammalla eli voittajaveto -kielellä, kumpi voittaa? Viikon aikana voi tulla myös lisää kohteita tästä kategoriasta, käy katsomassa Coolbetiltä ajankohtainen tilanne!

”Lunasta” -nappulasta pääset suoraan Coolbetin erikoisvedot-osastolle, josta löydät nämä kuumat kertoimet.

Gettomasa vai Mouhous? Maustetytöt vai Ellinoora? Tuiskua vai Abreuta? Weeknd vai Dua Lipa? Betsaa näistä!

Suomen Virallinen Lista – Radiosoittolista kertoimet

Radiosoittolistalta Coolbet on poiminut seuraavat kohteet. Viikon aikana voi tulla myös lisää kohteita tästä kategoriasta, käy katsomassa Coolbetiltä Radiosoittolistan kertoimien ja kohteiden ajankohtainen tilanne!

”Lunasta” -nappulasta pääset suoraan Coolbetin erikoisvedot-osastolle, josta löydät nämäkin kertoimet.

Kaija Koo vs Toivon Kärki – Ellinoora & Juha Tapio vs Uniklubi

 

Erilaista vedonlyöntiä!

Nyt kun urheiluvedonlyönti on lähes kokonaan jäissä tai ainakin isossa huurteessa, niin onneksi koko ajan tulee myös vaihtoehtoisia kohteita vedonlyöntiin, kuten nyt tämä Suomen Lista veikkaus. Katso kertoimet tähän vedonlyöntiin ja muihin betsivaihtoehtoihin! Jännitettävää kaikille betsaajille, olitpa sitten uusi tai jo pidempään näitä pelannut peluri!

Aseta vetosi