MM-kisat: Suomi – Iso-Britannia perjantaina 17.5.2019 klo 21:15

Perjantaina vastassa Iso-Britannia! Nyt ne maalihanat kaakkoon ja Kakolle hattutemppu! Katso kertoimet eri pelaajien pistesaldoille - tärkeintähän tietenkin lienee se, että se voitto oikeasti tulee. Ja tuleehan se!
MM-kisat: Suomi – Iso-Britannia
May 17,2019
21:15

MM-kisat: Suomi – Iso-Britannia, Britit ottaa isosti kuokkaan?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Euroviisuissa tuli Suomelle takkiin, mutta nyt olisi valtava mahdollisuus potkia Britit sinne Brexit-kuiluun, ainakin Jääkiekon MM-kisoissa. Suomihan ei juuri tätä vastustajaa ole voittanut MM-kisoissa vielä koskaan, joten nyt on oivallinen paikka pyyhkiä nuo karmeat tilastot pois päiväjärjestyksestä.

Ottelun pitäisi olla niin varma juttu, että Unibet ei esimerkiksi anna tähän perinteisiä pitkävetokertoimia ollenkaan. Suomi ei ole tähän mennessä maaleilla mässäillyt, mutta Kanada, USA, Slovakia ja Tanska osaavat puolustamisen jalon taidon, Iso-Britannialla sitä taitoa ei kauhean paljoa taida olla.

Mikään peli ei kuitenkaan ole kirkossa kuulutettu tuloksen suhteen, joten rotsi auki on Suomen joukkueen turha lähteä tähän peliin. Ihan peruspelillä tässä voisi kuitenkin laitella kupongille lukemia 6,7,8 – 0,1, mutta muistetaan nyt että Britit kiusasivat mm. USA:ta pitkään, vaikka peli päättyikin 6-3 lopulta. Jos Leijonat tekee taas vastustajan veskarista sankari, voi peli olla tiukkakin.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Suomi voittaa, mutta monellako maalilla?

Unibetin kertoimet tuolle Alkutilanne 0-6 tasoitukselle ovat 1.92 – 6.50 – 2.48, mutta ykkösvaihtoehdon tulo kotiin tietäisi Suomen vähintään seitsemän maalin voittoa, tasapeli tasan kuuden maalin voittoa ja kakkosvaihtoehto sitten Suomen voittoa enintään viidellä maalilla. Mielenkiintoinen betsattava joka tapauksessa.

Perjantai-peliinhän voi rallatella sitten ihan mitä vaan maalintekijöiden suhteen, toivottavasti Leijonista saisi useampi pelaaja nyt maalihanat auki. Kaapo Kakko on ollut Mertarannan sanoin ILMIÖMÄINEN ja tätä ilmiötä voi luonnollisesti betsata myös tässä pelissä. Kahden maalin ilta toisi rahat takaisin kertoimella 2.65, hattutempusta palkitaan jo 7.50 kertoimella. Sakari Manninen on toinen suomalaispelaaja joka on hattrick-vetoon päässyt, kerroin on 12.50.

Lätkähuumori kukkii? Liity Facebookissa Lätkähuumori-ryhmään!

Lätkähuumori Facebook huumoria

Entä sitten niitä pisteitä? Olisiko bueno betsi kolmen pisteen ilta Kaapo Kakolle 2.25, Sakari Manniselle 2.35 ja Harri Pesoselle 2.50. Kaikkikin voi osua, sillä todennäköisesti nyt päästään jauhamaan ylivoimaakin.

Kaapo Kakko, 18v. Mitäs sitten kun herra tuosta vähän ”kehittyy”?

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

Iso-Britannia saanut levätä yhden päivän enemmän...

...mutta sillä tuskin on tässä pelissä merkitystä. Suomi voittaa ja tärkeintä ovat pisteet. Toki nyt saisi perjantain kunniaksi pistää maaleja oikein urakalla!

Aseta vetosi