U20 Jääkiekon MM-kisat, Suomi – Kazakstan, nähdäänkö maalijuhla?

Kazakstan ei missään nimessä kuulu tämän ottelun suosikkeihin, mutta Pikkuleijonat eivät saa lähteä matsiin turkki auki. Kuka tekee Suomen maalit tässä ottelussa? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja lyö vetoa!
Jääkiekon MM-kisat U20 2019
U20 Jääkiekon MM-kisat, Suomi – Kazakstan
Joulukuu 28,2018
05:30

U20 Jääkiekon MM-kisat, Suomi – Kazakstan perjantaina 28.12.2018 kello 05:30

Heti seuraavana päivänä Ruotsi -pelin jälkeen Suomi kohtaa Kazakstanin. Ottelu alkaa Suomen aikaa 5:30, joten herätyskellot soimaan. Kazakstan ei kuulu tämänkään turnauksen voittajasuosikkeihin ja Suomi on tässä ottelussa iso ennakkosuosikki. Kyseessä on Kazakstanin ensimmäinen ottelu turnauksessa. Kazakstan ei ole pahemmin näyttäytynyt näissä karkeloissa, joten nyt kyseessä on melkoinen hyppy tuntemattomaan.

Suomen avauspeli Ruotsia vastaan ei mennyt niin kuin piti, liikaa jäähyjä, huonoja avauksia ja ylilatausta. Kazakstania vastaan ilmeen täytyy olla ihan toisenlainen, paineet pitää kuitenkin jättää pukukoppiin.

Suomi – Kazakstan U20 MM-jääkiekko vedonlyöntivihje ja kertoimet

Suomi lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina ja Kazakstanin voittoon ei tässä pelissä voi oikein luottaa. Pitkävetokertoimet otteluun ovat niin isosti Suomelle, että se ”rahakerroin” tässä matsissa taitaa löytyä vasta sitten sieltä tasoitusvedon puolelta.

Alkutilanne 0-4 antaa kertoimiksi 1.61 – 6-25 – 3.40

Alkutilanne 0-5 antaa kertoimiksi 2.15 – 6.00 – 2.25

Alkutilanne 0-6 antaa kertoimiksi 3.10 – 6.50 – 1.67

Suomen seitsemän maalin voitto toisi tässä siis kaikista näistä vedoista ykkösmerkin kertoimet kotiin. Mikä on sinun valintasi?

Pistevedossa laitetaan kiinni kahden pisteen miheistä Rasmus Kupari (1.75) ja kolmen pisteen miehistä kokeillaan Aleksi Heponiemi (4.00) ja Eeli Tolvanen (3.50) kaksikkoa. Parhaimmassa tapauksessa veto onnistuu jo ensimmäisessä erässä – tai sitten sitä jännitetään loppusekunneille asti.

Suomi – Kazakstan U20 kentälliset

Näillä kentällisillä Suomi luisteli Ruotsin kaatoon, mutta toisin kävi. Tuleeko muutoksia tähän kokoonpanoon?

Tolvanen – Kupari – Heponiemi, Heinola – Jokiharju
Lundell – Kakko – Nyman, Vaakanainen – Laaksonen
Ylönen – Talvitie – Virtanen, Latvala – Utunen
Moilanen – Engberg – Vainionpää

Maalissa Luukkonen, varalla Lindberg

Ottelun pelipaikka

Suomi – Kazakstan ottelu pelataan Save-On-Foods Memorial Center -areenalla. Areenan yleisökapasiteetti on reilut 7000 katsojaa, mutta tuskin areena on täynnä ainakaan tässä ottelussa.

Miro Heiskasta tuskin kisoissa nähdään vaikka olisi oikeutettu osallistumaan kisoihin:

Aikaisemmat kohtaamiset + tilastotietoa

Tilastoista löytyy yksi ottelu näiden joukkueiden välillä, peli pelattiin vuoden 2009 alkupäivinä. Tuo ottelu päättyi 7-1 Suomen voittoon. Näitä lukemia voi toki asetella kupongille tässäkin ottelussa.

Kiinnostavimmat pelaajat

Kazakstanin pelaajistossa ei mitään supertähtiä taida tällä hetkellä olla, joukkueessa on mukana muutamia 17 vuotiaita pelaajia. Kaikkien aikojan paras kazakstanilaispelaaja on ollut Nikolai Antropov (1980), 13 ottelussa kertyi aikanaan tehot 3+11.

Televisiointi

Ottelu nähdään YLE TV2 kanavalla ja itse ottelu alkaa aikataulun mukaan 05:30. Yle livestream otteluun on saatavilla YLE Areenan puolella, voi olla että muutamat vedonlyöntisivustot ottavat ottelun jopa livestream lähetyksen omaan vedonlyöntiarsenaaliinsa.

Kazakstanin U20 joukkue on treenannut jonkin aikaa jo rapakon takana:

Monellako maalilla Suomi voittaa?

Nyt täytyy olla maalihanat auki kun vastaan asettuu Kazakstan. Montako maalia Pikkuleijonat tekee? 4,5,6 vai 7? Lyö vetoa!

Aseta vetosi