Karjala -turnaus 2019: Suomi – Ruotsi su 10.11.2019 - hegemoniaa sunnuntaina!

Leijonat nappaa tästä ottelusta voiton isänpäivän kunniaksi, eikös vaan? Ja antaa vielä ruotsalaisille ihan isän kädestä? Hurmos on Hartwall Arenalla melkoinen kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat.
Karjala -turnaus 2019: Suomi – Ruotsi
Marraskuu 10,2019
17:30

Karjala -turnaus 2019: Suomi – Ruotsi – isänpäiväherkkua tarjolla!

Legendaarinen, joskus jopa kuuma kamppailu Suomi – Ruotsi. Isänpäivän parasta viihdettä luvassa jälleen Hartwall Arenan päätöspelissä, jossa toivottavasti ratkeaa koko turnauksen voitto – Suomelle. Suomellahan on varsin mukava tilasto Ruotsia vastaan Karjala-turnauksen viimeisissä otteluissa, sillä Ruotsi on voittanut tämän ottelun viimeisissä 10 kisassa neljä kertaa ja Suomi kuusi kertaa. Maaliero 31-17 on myös varsin mainio.

Perus pitkävetokertoimet tähän otteluun ovat 2.15 – 4.10 – 2.90 ennen turnauksen alkua, katsoppas mihin nämä ovat parin ottelun jälkeen muuttuneet? Ruotsilla ei ole se kaikkein kovin joukkue näissä karkeloissa tällä kertaa mukana, mutta Ruotsi on aina Ruotsi, siitä ei todellakaan pääse mihinkään.

Kumpi maalivahdeista on Ruotsia vastaan maalilla? Yleensä se on ollut se joka on pelannut myös ensimmäisen pelin Venäjää vastaan, mutta Jukka Jalonen voi vetää omat johtopäätöksensä kahden ottelun perusteella. Joka tapauksessa huikea näytönpaikka tämä tulee olemaan maalivahdille joka siellä pelaa.

Katso päivitetyt kertoimet otteluun ja lyö vetoa pelistä! Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä YLE:n kanavien kautta – viritä siis tv-kanavat kohdilleen tai katso livestream Karjala 2019 turnauksesta YLE Areenasta!

20€ ilmainen liveveto Karjala-turnaukseen<<
>>Unibetiltä  isänpäivän erikoinen 5€ ilmaisveto << 

Suomi voittaa paperilla ja kaukalossa!

Maalivahdit: Säteri Harri (Sibir), Olkinuora Juho (Admiral)

Puolustajat: Pokka Ville (Avangard Omsk), Lehtonen Mikko (Jokerit Helsinki), Vittasmäki Veli-Matti (Tappara), Niemelä Mikko (Kärpät), Hietanen Juuso (Dynamo Moscow), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Nikkilä Petteri (HPK), Eronen Teemu (Jokerit Helsinki), Vainio Juuso (JYP), Ohtamaa Atte (HC Lugano)

Hyökkääjät: Suomi Eemeli (Ilves), Anttila Marko (Jokerit Helsinki), Aaltonen Miro (Vityaz), Ojamäki Niko (Tappara), Tyrväinen Juhani (Luleå HC), Rajala Toni (EHC Biel), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Haapala Henrik (Jokerit Helsinki), Manninen Sakari, Hartikainen Teemu (Salavat Yulaev), Kuusela Kristian (Tappara), Ilomäki Arttu (Luleå HC), Turunen Teemu (HIFK), Pesonen Harri (SCL Tigers), Lammikko Juho (Kärpät)

Ruotsin joukkue Karjala-turnaukseen:

Maalivahdit: Magnus Hellberg (SKA), Adam Reideborn (Ak Bars), Christoffer Rifalk (Rogle);

Puolustajat: Klas Dahlback (CSKA), Mikael Wikstrand (Ak Bars), Niklas Hansson (Rogle), Simon Bertilsson (HC Sochi), Jesper Sellgren (Lulea), Olle Alsing, Tom Nilsson (Djurgardens), Arvid Lundberg (Skelleftea AIK),

Hyökkääjät: Anton Rodin (Brynas), Gustav Rydahl, Mikael Lindqvist (Farjestad), Dennis Everberg, Daniel Zaar (Rogle), Oscar Lindberg, Carl Klingberg (Zug), Patrik Berglund (Djurgardens), Johan Sundstrom (Frolunda), Daniel Brodin (Fribourg), Fredrik Handemark (Malmo), Dennis Rasmussen (Metallurg), Mathias Brome (Orebro)

Superjunnuja tulossa! Minä vuonna mahtaa pelata ensimmäisen pelinsä Karjala-turnauksessa?

Ruotsin on kaaduttava - onhan sentään kotiturnaus kyseessä!

Ja kyllähän se Ruotsi kaatuu. Toivottavasti Jukka Jalonen on löytänyt oikeat ketjut tähän peliin joilla tre kronor ajetaan pois Suomen maalilta ja matkoihinsa ilman pisteitä. Mitä tulosvetoon?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä