Karjala-turnaus: Suomi - Ruotsi kello 17:30 su 11.11.2018

Turnauksen päätösottelussa ratkeaa turnauksen kakkostila, mutta Suomihan ottelun voittaa. Kuka tekee maalit ja miten ottelu päättyy? Katso vedonlyöntikohteet ja kertoimet!
Suomi - Ruotsi Karjala-turnaus
Karjala-turnaus: Suomi - Ruotsi
Marraskuu 11,2018
17:30

Karjala-turnaus: Suomi – Ruotsi kello 17:30 su 11.11.2018

Karjala-turnauksen voitto taisi jo livahtaa itänaapuriin, mutta Suomi voi vielä napata kotiturnauksen kakkossijan päihittämällä Ruotsin. Ruotsikaan ei tässä turnauksessa ole ihan ykkösvitjoilla lähtenyt pelaamaan, mutta ei kolme kruunua mikään heittopussi ole. Ruotsi kävi sentään peittoamassa Tsekin turnauksen avausottelussa, mutta hävisi sitten Hartwall Arenassa Venäjälle lukemin 1-4. Ei Leijonat voi ottaa tätäkään ottelua löysin rantein, mutta jos pelin paraneminen jatkuu samaan tahtiin kuin Venäjä-ottelusta Tsekkiotteluun, ei hätää todellakaan pitäisi olla.

Ei mitään paineita, mutta tämänkin maaottelun alussa lauletaan kansallislaulut. Edellinen meni ihan vihkoon, miten se menee tällä kertaa? Ja kuka laulut lurauttaa?

Jukka Jalonen sai hiottua joukkuepeliä lyhyessä ajassa Tsekkiä vastaan heikomman Venäjä-pelin jälkeen. Ei se peli ihan kauhean huonoa turnauksen avauksessakaan ollut, mutta Tsekkiä vastaan peli oli ihan näpeissä. Pahimmat jännitykset olivat karisseet vaikka mukana oli muutamat täysin uudet kasvot.

Ottelun kertoimet lupailevat Suomelle voittoa ja sitähän tässä lähdetään vedonlyönnissä hakemaan. Nordicbet tarjoaa peliin 2.12 – 4.25 – 2.85 kertoimet, joten isänpäivään maistuu tuplaus 2.12. kertoimella. Yli 5.5 maalia kertoimella 2.45 on myös ihan napattavissa. Tuolla tuloksella tuloksen pitäisi olla varsinaisen peliajan jälkeen vähintään 5-1, 4-2, 3-3 tai vastaavaa.

Lyö vetoa Karjalaturnauksesta, Suomi – Ruotsi

Millä kokoonpanoilla lähdetään peliin? Suomella on valinnanvaraa, joten onko Ruotsi-peli palkintona hyvistä otteista kahdesta aikaisemmasta pelistä? Positiivinen onglema, mutta neljä mainiota kenttää Suomi saa taatusti jalkeille.

Ykköskenttä: Manninen – Aaltonen – Hartikainen, Vittasmäki – Eronen

Kakkoskenttä: Pesonen – Ruotsalainen – Leskinen, Kivihalme – Hakanpää

Kolmoskenttä: Rajala – Palve – Pakarinen, Ohtamaa – Pokka

Neloskenttä: Turunen – Tyrväinen – Nättinen, Lehtonen – Lindbohm

Ruotsillakin kokoonpano voi kokea joitain muutoksia, tuttuja pelaajia ovat ainakin Jokereiden John Norman ja Viktor Loov, jotka löytyvät Ruotsin kolmoskentästä.

Ykköskenttä: Lilja – Josefson – Brodin, Wikstrand – Bentgtsson

Kakkoskenttä: Wedin – Rasmussen – Sorensen, Bertilsson – Persson

Kolmoskenttä: Norman – Lander – Davidsson, Holm – Loov

Neloskenttä: Nygard, Johansson, Larsson

Välttämättä tähän sarjaan ei tänään saada lisää maaleja, mutta pääasia että niitä tulee?

Isänpäivän kunniaksi vedonlyöntiä?

Isänpäivä on jälleen ladattu huimalla urheilupaketilla. Suomi - Ruotsi jääkiekkoa, Manchesterin Derby, Formula 1 Brasiliasta ja paljon muuta. Katso kertoimet peleihin ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt