Channel One Cup: Suomi – Ruotsi, kumpi virkumpi aamupelissä?

Ruotsin on kaaduttava jos tässä turnauksessa meinataan voitosta vielä sunnuntaina pelata. Mitkä lukemat taululle?
Channel One Cup: Suomi – Ruotsi
Joulukuu 14,2019
10:00

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Channel One Cup: Suomi – Ruotsi lauantaina  jo kello 10:00!

Hegemoniaottelu Suomi – Ruotsi pelataan siis todellakin kello 10:00 alkaen lauantaiaamuna, joten nyt on hyvä syy herätä mahdolliseen vapaapäivään jo hyvissä ajoin. Kaffet tulille, aamupuuro mikroon ja betsit kehiin tähänkin otteluun. Suomi ja Ruotsi kohtaavat jo ties monennenko kerran, mutta tilastot ovat 10 viimeisen kohtaamisen myötä yllättävänkin isosti Suomelle. Suomi on nimittäin voittanut kahdeksan peliä kymmenestä!

Kertoimet tähän peliin ovat Ruotsille, joten Suomelle on luvassa tappion karvasta kalkkia. Ruotsin joukkue on kuitenkin aika nimetön, toki Suomellakin on omat ensikertalaiset ja niin poispäin. Tasaisista asetelmista lähdetään liikkeelle, Ruotsi varmasti lataa tähän peliin paljon, maistuuhan hallitsevan maailmanmestarin päänahka aina hyvälle. Siis kuvainnollisesti.

Pitkävetoon kertoimet ovat siis 2.75 – 4.15 – 2.16, joten Ruotsi on suosikki. Mutta 2.75 on jo niin hyvä kerroin että se kannattaa hyödyntää tässä?

KUUMIMMAT JOULUTARJOUKSET

Suomen kokoonpano Tsekkiä vastaan oli tässä muodossa, saako Tuohimaa tässä ottelussa komennuksen maalille? Ja joitain muutoksia on varmasti tulossa tähänkin kokoonpanoon?

  • Savinainen, Lammikko, Puljujärvi – Pokka, Koivisto
  • Palmu, Siikonen, Nättinen – Melart, Kemiläinen
  • Suomi, Paajanen, Puustinen – Friman, Eronen
  • Sallinen, Björninen, Karjalainen – Seppälä, Reunanen
  • Maalilla Laurikainen, varalla Tuohimaa

Ruotsin jengistä tutuimmat nimet ovat ykköskentän pakki Lööv, joka on Jokereissa tahkonnut pelin jos toisenkin. Samoin Malte Strömwall oli hyvä Venäjää vastaan tehden myös yhden maalinkin. KooKoossa haikaillaan varmasti tämän miehen tehojen perään vielä pitkään.

Ruotsin kokoonpano Venäjää vastaan oli:

  • Pääjärvi, Ljungh, Strömwall – Wikstrand, Lööv
  • Brome, Rydahl, Bristedt – Dahlback, Hansson
  • Petersson, Rasmunssen, Zaar – Tommernes, Johansson
  • Sylvegard, Handemark, Brodin
  • Maalilla Johansson, varalla Reideborn

Suomi ryhdistäytyy ja nappaa voiton - kerroin 2.75!

Ruotsi on Venäjä-voiton myötä suosikki, mutta eiköhän Leijonat karjaise tässä pelissä kruunut kumoon? Katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi