EHT-turnaus: Suomi – Ruotsi lauantaina 15.12.2018 kello 10:30

Leijonat pelasi Tsekkiä vastaan kaksi erää varsin mainiosti, pelaako Suomi hyvin Ruotsia vastaan koko ottelun? Me lyömme kiinni Suomen altavastaajakertoimen Nordicbetiltä 2.45!
Leijonat tausta uutisiiin ja vinkkeihin
EHT-turnaus: Suomi – Ruotsi
Joulukuu 15,2018
10:30

EHT-turnaus: Suomi – Ruotsi, herätyskellot soimaan kentällä ja kotikatsomoissa!

Kyllä, luit oikein. Leijonien peli ei tule puoli 11 illalla vaan todellisena aamupäiväpelinä eli aamupäivällä ennen puoltapäivää. Tässä ottelussa taitaa ratkaista se kumman joukkueen pelaajat on saatu herätettyä tähän peliin, molemmat tiimit kun nukahtivat tämän Channel One Cup -turnauksen ensimmäisissä otteluissa pahemman kerran.

Suomi juhli Jutilaa pari erää oikein kivasti ja 3-0 tilanne toi jo hyvän olon Leijonapaidan sisälle. Kokemattomuus näkyi sitten kolmannessa erässä kun Tsekki sai vaihteen päälle parilla onnenkantamoisella ja Suomen virheistä ja peli olikin sitten yhtäkkiä 3-3. Draaman kaari ei kääntynyt edes jatkoajalla tai rankkareilla jotka Tsekki vei lopulta. Ruotsille kävi samoin Venäjän kanssa, 2-0 johto suli lopulta 2-3 isäntien voittoon.

 

Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat todella tasaiset ja voitto nyt voi mennä kummalle tahansa. Juuso Hietanen tulee tässä ottelussa Suomen takalinjoille, mutta mitä muita muutoksia Jukka Jalonen tekee miehistöön? Pääosin peli oli ihan hyvää Tsekki-pelissä, muutamat isommat virheet sitten kostautuivat karmealla tavalla.

Suomi – Ruotsi, edellisten otteluiden kokoonpanot

Ykköskenttä: Junttila – Palve – Puustinen, Hakanpää – Leskinen

Kakkoskenttä: Hakulinen – Ruotsalainen – Rajala, Lindbohm – Virtanen

Kolmoskenttä: Peltola – Kalapudas – Ojamäki, Jokipakka – Vainio

Neloskenttä: Ikonen – Lajunen – Sallinen, Friman – Lukka

Maalilla Ortio, varalla Tirronen

 Ruotsilla on paljon pelaajia Suomen tapaan omasta liigasta, joten nyt punnitaan Liigan ja Elitserienin ero. Ei sitä välttämättä paljoa ole, mutta tämä matsi voi olla tiukkaa vääntöä. Maaleja saatetaan nähdä yli 5.5 maalia, toki yli 4.5 maaliakin voi olla ihan hyvä kohde lapulle.

Ruotsin kokoonpano oli seuraavanlainen:

Ykköskenttä: Lilja – Johansson – Brodin, Dahlbeck – Persson

Kakkoskenttä: Jonsson-Fjällby – Davidsson – Davidsson, Sellgren – Bengtsson

Kolmoskenttä: Boqvist – Kellman – Lindqvist, Holm – Nilsson

Neloskenttä: Wedin – Fröberg – Emanuelsson

Maalilla Johansson, varalla Reideborn

Ajaako lauantaina jompi kumpi rinnalle ja ohi?

Hegemoniaottelu Suomi - Ruotsi!

Ottelun alkamisaika voi olla melkoinen ongelma monelle leijonakannattajalle. Siitä huolimatta nyt kannattaa heittää hokivedot kehiin ja betsata ottelun tulosta. Molemmilla melko kokemattomat joukkueet jalkeilla, miten käy Moskovassa? Betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt