Torstai 17.5.2018 klo 21:15 Suomi - Sveitsi

Suomi - Sveitsi. Voittaja etenee neljän parhaan joukkoon ja vastustajaksi tulee Venäjä - Kanada -pelin voittaja. Miten vedot lyödään tässä pelissä? Suomi tietenkin voittoon, mutta millä lukemilla? Ja montako pistettä Sebastian Aho tässä matsissa tekee, lapa on kuumana!
Suomi Sveitsi Jääkiekon MM-kisat 2018 Veikkaussivut.com
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Sveitsi
May 17,2018
21:15

Jääkiekon MM: Suomi – Sveitsi klo 21:15 to 17.5.2018

Nyt ne sitten alkaa. Jääkiekon MM-kisojen pudotuspelit. B-lohkon voittaja Suomi kohtaa A-lohkon nelosen eli Sveitsin. Sveitsiä vastaan Suomen pitää lähteä ajatus kirkkaana ja esimerkiksi Tanskaa ja Saksaa vastaan nähtyä 95% keskittymistä ei nyt suvaita.

Sveitsi on saanut haalittua kisoihin varsin mukavasti NHL-pelaajia, tunnetuimpana tietenkin Minnesotan Nino Niederreiter ja Nasvillen Roman Josi ja Kevin Fiala. Löytyy rosterista myös Mikko Rantasen joukkuetoveri Sven Andrighetto Coloradosta. Kaiken järjen mukaan Suomi menee tästä normaalilla pelillä heittämällä jatkoon, mutta niin piti Tanskan ja Saksankin olla pelkkiä suupaloja. Toisin kävi.

Suomen kokoonpano USA:ta vastaan oli tässä muodossa. Maalilla Harri Säteri, toivottavasti mies jatkaa myös tässä ottelussa maalinsuulla, sen verran komeaa oli peli Jenkkejä vastaan.

 Tolvanen – Granlund – Rantanen, Heiskanen – Pokka

Savinainen – Aho – Teräväinen, Koivisto – Nutivaara

Jormakka – Manninen – Kapanen, Kivistö – Honka

Mäenalanen – Pesonen – Anttila, Riikola

Toimiiko se viiden miehen ylivoima myös Sveitsiä vastaan?

Edellisessä ottelussa Ranskaa vastaan Sveitsin maalilla oli Genoni, joka on hyvä parhaana päivänä. Sellaista ei tarvitse osua torstaille, eihän?

Niederreiter – Corvi – Meier, Diaz – Josi

Andrighetto – Vermin – Fiala, Untedsander – Kukan

Moser – Haas – Hofmann, Muller, Fora

Rod – Schappi – Scerwey, Frick

Suomi – Sveitsi vedonlyönti ja kertoimet

 Suomi on kertoimien mukaan selkeä suosikki, kertoimet tähän peliin ovat 1.53 – 4.85 -5.35. Pakkohan se on Suomen voittoon luottaa, mutta jos Suomi tähän peliin ei lähde täysillä, voi sveitsiläiset piinata Leijonia aina loppuun saakka. USA-pelissä tuli lopussa nukahduksia, nyt niitä ei voi tässä pelissä tulla yhtään.

Unibet TV näyttää pelin suorana lähetyksenä tuttuun tapaan ja siinä ohessa on myös mainio heittää vaikkapa livevetoja kehiin. Ottelusta riittää hieno nivaska myös pre-match vetoja ja tässä ottelussa voi Sebastian Ahon kentällä saada kivoja kertoimia taskuun. Paljonko sinä laitat tällä kertaa Sebastian Ahon pistepottiin, yksi, kaksi vai kolme pistettä?

Tässä USA-pelin parhaat palat, toivottavasti samanlaista herkkua on luvassa torstaina?

Sebastian Aho vireessä Sveitsiä vastaan?

Sebastian Ahon yhden pisteen kerroin peliin on 1.33. Kahdella pisteellä saa jo 2.10 kertoimen ja kolmen pisteen illasta rahat palautuu pelitilille kertoimella 4.60. USA:ta vastaan tämä virtuoosi naulasi ehkä hieman onnekkaankin hattutempun, tässä matsissa Ahon pisteitä tarvitaan taas. Paljonko laitetaan?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt