MM-kisat: Suomi - Tanska torstaina 16.5.2019 klo 21:15

Tanska on härnännyt Suomea ansiokkaasti viime otteluissa ja edellisissä kisoissa Suomi hävisi Juuteille. Nyt ei anneta saman toistua vaan laitetaan smörrebrödit ojennukseen?
MM-kisat: Suomi - Tanska torstaina 16.5.2019 klo 21:15
MM-kisat: Suomi - Tanska
May 16,2019
21:15

MM-kisat: Suomi – Tanska, jatkuuko Leijonien hyvä vire?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Leijonat on napannut kolmesta ensimmäisestä pelistä (Kanada, Slovakia ja USA) hienosti seitsemän pistettä, mutta jos lohkovoittoa aiotaan tavoitella, ei laakereille saa jäädä makaamaan. Huolimatta siitä että peli on sujunut mukavasti ei tulevia joukkueita voi aliarvioida. Tanska tarjoaa torstaina varmasti oivallisen vastuksen, vaikka pitkävetokertoimet tähän peliin ovatkin melkoisen jyrkästi Suomelle – jopa ylikerrointa ainakin tasapelille?

Peruskertoimet peliin ovat 1.26 – 6.75 – 9.00, joten eipä Tanskalle paljoa mahdollisuuksia anneta. Tanskalla on jalkeilla kuitenkin melkoisen nimivahva joukkue, ainakin pariin kenttään riittää laatupelaajaa jotka kelpaavat NHL:ää ja Jokereita myöden. Näistä pelaajista on moni tuttu isoimmista ympyröistä, iso juttu on se miten tämä jengi pelaa yhteen.

Suomi Tanska Jääkiekon MM 2019

Maalissa Dahm, varalla Nielsen

Storm, Eller, Jensen – Lauridsen, Lauridsen

Madsen, Regin, Boedker – Lassen, Jensen

Bau Hansen, Jensen, Meyer – Jensen, Larsen

Poulsen, Jakobsen, Olesen – Bruggisser

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Tanska pistää kampoihin!

Toki on väärin hieman verrata edellisiin otteluihin kun joukkueet ovat olleet erilaisia, mutta kaikki varmaan muistavat mitä tapahtui Tanskan MM-kisoissa? Siellä Leijonat hävisi 2-3. Parissa treenimatsissa, vai mitä Nordic Cupia nyt olivatkaan Suomi voitti niukasti 0-1 ja 1-2 Tanskan. Joten ei tähän nyt voi mitään isoa tasoitusvetoa laittaa, todennäköisesti pelistä tulee tiukka ja marginaalit ratkaisevat. Ei Tanska mikään pisteautomaatti ole Suomelle, ei missään nimessä.

Lätkähuumori kukkii? Liity Facebookissa Lätkähuumori-ryhmään!

Lätkähuumori Facebook huumoria

Suomen kokoonpano USA:ta vastaan oli seuraava. Veini Vehviläinen pääsi peliin mukaan vasta kahden takaiskumaalin jälkeen, oliko pientä kisajännitystä USA:n tähtinipun edessä? Lopun ottelusta Vehviläinen torjuikin sitten ihan mallikkaasti, mutta olisiko se Lankisen vuoro olla tässä pelissä maalilla? Juho Lammikko jätti USA-pelin kesken ja pelikunto on ainakin toistaiseksi epäselvä. Jukka Jalonen joutunee siis taas tekemään muutamia muutoksia kokoonpanoon.

Maalissa Vehviläinen, varalla Lankinen

Rajala, Tyrväinen, Kuusela – Lehtonen, Ohtamaa

Pesonen, Manninen, Kakko – Lindbohm, Jokiharju

Savinainen, Luostarinen, Ojamäki – Mikkola, Kaski

Sallinen, Lammikko, Anttila – Koivisto, Hakanpää

Jack Hughes sai häkin pois päästä tiistaina. Alkaisiko tulemaan jo tehojakin miesten puolella?

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

Tanskaa ei pidä aliarvioida...

...mutta Suomella on kaikki eväät kaataa punavalkoiset tässä ottelussa. Millä lukemilla voitto tulee jos se on tullakseen? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä