Karjala-turnaus: Suomi - Tsekki kello 17:30 lauantai 10.11.2018

Suomen ensimmäinen peli meni vihkoon, mutta niin meni myös pisteiden osalta Tsekiltä. Suomi on tämän ottelun suursuosikki, joten nähdäänkö lauantaina Leijonien voitto ja millä lukemin tuo voitto tulee? Lyö vetoa!
Suomi Tsekki Karjala-Turnaus
Karjala-turnaus: Suomi - Tsekki
Marraskuu 10,2018
17:30

Karjala-turnaus: Suomi – Tsekki kello 17:30 la 10.11.2018

 Suomen taival omassa Karjalaturnauksessa alkoi melkein mahdollisimman huonosti. Tappio, ei tehtyjä maaleja ja niin poispäin. No onneksi tästä ei ole kuin tie ylöspäin. Monen mukaan Suomi pelasi ihan mukavasti, mutta paikoista ei laitettu vaan kiekkoa maaliin. No, aika tuttu tarina useammaltakin vuodelta. On totta että joukkue ehti olla kokonaan yhdessä vain vuorokauden ajan, mutta aika samahan tuo taitaa olla kaikille. Leijonat-joukkueessa on jälleen suuri määrä ensikertalaisia, joten mailoihin taisi jäädä myös jonkin verran puristusjälkiä.

Kimanttia-kaksikon Kimmo Timosen pelipaita #44 nostetaan lauantaina ennen ottelua Hartwall Arenan kattoon. Enää numeroita ei jäädytetä vaan näitä numeroita voi myös jatkossa käyttää. Koskee myös jo jäädytettyjä numeroita. Koska Liigaan?

Mutta eipä alkanut Tsekinkään turnaus niin kuin olisi pitänyt. Tappio kotiyleisön edessä Ruotsille 2-3 hyvästä yrityksestä huolimatta. Oliko siinä Tsekkien paras ottelu koko turnauksessa? Matka Suomeen pimeään ja vastassa vielä Leijonat ja Venäjä – mitenköhän taitopelaajia taas nappaa?

Kertoimet otteluun Suomi – Tsekki ovat isosti sitä mieltä että Suomi tämän ottelun vie. Nordicbet laittaa vedonlyöjille kertoimet 1.78 – 4.55 – 3.65, joten ykköstä kupongille. Maaleja tässä ottelussa pitäisi saada kyllä aikaiseksi, mutten alkavat jo Lauri Marjamäen saavutukset tulla mieleen.

Suomi – Tsekki avauskokoonpanot – kuka pelaa?

Suomi pelasi avausottelussa tällä kokoonpanolla. Katsomon puolella olivat Juhani Tyrväinen, Ville Leskinen, Teemu Turunen ja Veli-Matti Vittasmäki, näistä pelaajista varmasti suurin osa nähdään tässä ottelussa, mutta kenen paikalle Jalonen miehet laittaa?

Ykköskenttä: Manninen – Aaltonen – Hartikainen, Koivisto – Eronen

Kakkoskenttä: Pesonen – Ruohomaa – Puustinen, Kivihalme – Hakanpää

Kolmoskenttä: Rajala – Palve – Pakarinen, Ohtamaa – Pokka

Neloskenttä: Nättinen – Niemi – Anttila, Lehtonen – Lindbohm

Ylimääräinen hyökkääjä: Arttu Ruotsalainen

Tsekin miehistö oli avausottelussa Ruotsia vastaan tämänmoinen. Pelaajien joukossa peräti kolme pelaajaa Liigasta, Jypin Tomasek, Lukon Krejcik ja Pelicansin Zohorna. Kakkoskentällisestä löytyvät nuo kaikki pelaajat.

Ykköskenttä: Kubalik – Nestrasil – Sekac, Kolar – Nakladal

Kakkoskenttä: Zohorna – Tomasek – Kousal, Krejcik – Mozik

Kolmoskenttä: Cerveny – Hanzl – Repik, Jordan – Zamorsky

Neloskenttä: Lenc – Horak – Vincour, Musil – Doudera

Ylimääräinen hyökkääjä: Zdrahal

Maalissa Jakub Kovar, varalla Simon Hrubec

Katso vedonlyöntisivustojen kohteet ja kertoimet tähän otteluun ja lyö vetoa! Tämän ottelun Suomi voittaa, mutta millä lukemin ja tuleeko voitto vasta jatkoajalla vai rankkareilla? Matsin voit katsoa YLE2 kanavalla tai livestreamina Yle Areenasta.

Lauantain livevedot? No mikäettei?

Liveveto ja livevedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan, eikä vähiten sen takia että se toimii erinomaisesti myös mobiililaitteella. Kokeile tässä ottelussa livevedonlyöntiä omalla vedonlyöntisivustollasi!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt