EHT-turnaus: Suomi – Tsekki kello 18:30 torstaina 13.12.2018

Leijonat Venäjän EHT-turnauksessa Tampereella ja vastassa Tsekki. Miten 14 liigapelaajaa pääsee Tsekin iholle? Me veikkaamme että Jutilan paidannoston jälkeen jokaisella pelurilla on ekstralatausta ja Tsekki luistellaan kumoon. Napataan kiinni Nordicbetin kotikerroin 1.83!
Leijonat tausta vinkkiin ja uutiseen
EHT-turnaus: Suomi – Tsekki
Joulukuu 13,2018
18:30

EHT-Venäjä: Suomi – Tsekki otteluennakko ja vihje

EHT-turnaus: Suomi – Tsekki kello 18:30 torstaina 13.12.2018

Suomen Leijonien maajoukkueturnaukset jatkuvat kun viikonloppuna pelataan Venäjän EHT-turnaus. Turnauksen nimi on nykyään Channel One Cup 2018 ja tänä vuonna Leijonilla on melkoisen ohjelmantäyteinen ja varmasti muistorikas turnaus.

Jo torstaina voi roskaa mennä hieman Tampereella silmään kun Suomi kohtaa Tsekin. Samassa ottelussa Leijonaikoni Timo Jutilan paitaa nostetaan kattoon ja eihän tuota ottelua nyt vaan voi mennä häviämään? Samaa voi toki sanoa lauantain Ruotsi-ottelusta, joka pelataan Moskovassa. Tuolta Leijonat matkaavat sitten junalla Pietariin, jossa on luvassa unohtumaton ulkoilmaottelu Venäjää vastaan. Paikalla on varmasti todella suuri yleisö, jalkapallokäytössä olevalle stadionille mahtuu peräti 70 000 katsojaa. Ihan noihin lukemiin tuskin päästään, mutta monelle pelaajalle tulee olemaan ikimuistoinen peli.

Suomi – Tsekki kertoimet ja vedonlyönti

Suomi lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja mm. Nordicbet on antanut otteluun kertoimet 1.83 – 4.25 – 3.65, joten ykköstä voi lähteä tähän peliin laittamaan kupongille. Suomi on voittanut pari viimeisintä ottelua Tsekkiä vastaan kolmella maalilla, mutta ei tässäkään pelissä voi mitenkään napit auki lähteä soitellen sotaan. Liigapelaajapitoinen joukkue voi olla vauhdin kanssa hieman ihmeissään, joten ihan koko omakotitaloa ei kannata Leijonavoitolle napata.

Otteluun riittää mukavasti erilaisia vedonlyöntikohteita ja kannattaa myös seurata mitä kaikkea on luvassa vedonlyöntisivustojen joulukalenteriosastoilla. Tarjolla on monella sivustolla päiväkohtaisia vetotarjouksia, hyödynnä nämä myös Leijonien peliin jos mahdollista!

Leijonat 2018 Channel One Cup 2018

Leijonakoutsi Jukka Jalonen on valinnut jälleen kahdeksan ensikertalaista joukkueeseen Karjala-turnauksen tapaan joukkueeseen, yhteensä Liigasta on paikan saanut peräti 14 pelaajaa. Kieltämättä aika nimetön joukkue, mutta annetaan toki mahdollisuus kaikille siihen kansainväliseen läpimurtoon, jota muutamilta pelaajilta odotetaan. Joni Ortio on maalilla ykkösmaalivahtina ja pelannee kaksi ottelua Tirrosen ehkä pelatessa Ruotsi-ottelussa. Leijonien joukkue Venäjän EHT-turnaukseen:

Maalivahdit:

Joni Ortio, HK Vitjaz

Rasmus Tirronen, TPS

Puolustajat:

Niklas Friman, HPK

Jani Hakanpää, Kärpät

Juuso Hietanen, Dynamo Moskova

Jyrki Jokipakka, HK Sotshi

Casimir Jürgens, Pelicans

Otto Leskinen, KalPa

Petteri Lindbohn, Lausanne

Santeri Lukka, TPS

Juuso Vainio, JYP

Jesse Virtanen, Färjestad BK

Hyökkääjät:

Andrei Hakulinen, KooKoo

Henri Ikonen, Jokarit

Julius Junttila, Växjö Lakers

Antti Kalapudas, Sport

Petri Kontiola, Lokomotiv Jaroslav

Jani Lajunen, HC Lugano

Eetu Luostarinen, KalPa

Niko Ojamäki, Tappara

Oula Palve, TPS

Mika Partanen, Jukurit

Jukka Peltola, Sibir Novosibirsk

Juuso Puustinen, Nefrehimik

Toni Rajala, EHC Biel

Jere Sallinen, Örebro HK

Teemu Turunen, HPK

Turnauksen avaus Tampereella, paljonko tulee maaleja?

Leijonat lähtee otteluun kertoimien mukaan ennakkosuosikkina, mutta Tsekki on valmis iskemään. Mutta montako maalia ottelussa isketään? Laitetaan nyt kiinni ainakin Nordicbetin yli 5.5 kertoimella 2.40! Minkä over -vedon sinä laitat lapullesi? Betsaa nyt!

Aseta vetosi