EHT Jääkiekko: Suomi - Tsekki lauantaina 9.2.2019 kello 13:00

Suomi - Tsekki. Suomella takana matkustuspäivä ja Tsekki nöyryytti Ruotsia 5-2. Kertoimet pelissä ovat Suomelle, mutta Tsekki tuntuu vahvalta. Mitä saa kolmoskentää Zohorna - Zohorna - Zohorna aikaiseksi Suomea vastaan?
EHT Jääkiekko: Suomi - Tsekki
Helmikuu 09,2019
13:00

EHT Ruotsi: Suomi – Tsekki lauantaina, iltapäiväpeli alkaa jo kello 13:00!

Lauantain iltapäiväpeli ja vastassa Tsekki. Kisa kumpi uinuu tässä pelissä enemmän kun pelataan varsin erikoiseen aikaan. No, peli se on tämäkin ja vetoahan voi myös tästä pelistä lyödä. Tsekki vakuutti Ruotsia vastaan avausottelussa ja Jan Kovarin hattutempun johdolla vei sen ottelun 5-2. Suomi sen sijaan näytti pelokkaalta kanapoikaselta Venäjällä, jollain ilveellä Leijonille kuitenkin yksi piste ja rankkareilla turpaan. Paljon pitää pelin parantua jos joukkue oikeesti aikoo Tsekin voittaa ja taistella vielä koko turnauksen voitosta.

Suomella on loukkaantumisten myötä 12 hyökkääjää, tällä mentiin Venäjää vastaan. Muutoksia tulee varmasti, on puhuttu jopa lisähyökkääjien kutsumisesta joukkueeseen. Liigaahan pelataan myös perjantaina, tuleeko jollekin kutsu ennen peliä vai vasta pelin jälkeen? Suomi pelasi tällä kokoonpanolla Venäjää vastaan, Rasmus Rissanen päässee näyttämään taitoja tässä ottelussa maalinsuulla?

Maalilla Vehviläinen, varalla Rissanen

Junttila, Ruohomaa, Ojamäki – Lehtonen, Kaski

Pesonen, Kalapudas, Leskinen – Eronen, Näkyvä

Hakulinen, Tyrväinen, Nättinen – Virtanen, Leskinen

Sallinen, Björninen, Luostarinen – Friman, Laaksonen

Tsekin erikoisuus: 3 x Zohorna!

Tsekki pelasi tällä kokoonpanolla Ruotsia vastaan, katseet kiinnittyy kolmoskenttään, jossa kolme Zohornaa. Tomas, Radim ja Hynek Zohorna ovat jääkiekon ystäville varsin tuttuja pelaajia, Hynek (s.1990) pelaa Pelicansissa, Tomas (s. 1988) Amur Habarovskissa ja Radim (s.1996) Mlada Boleslavissa. Olisiko maalintekijävetoon Zohornaa?

Tsekki Ruotsia vastaan:

Maalilla Hrubec, varalla Will

Gulas, Kovar, Sekac – Polasek, Zamorsky

Zatovic, Filippi, Kvapil – Stencel, Kundratek

Zohorna, Zohorna, Zohorna – Krejcik, Doudera

Lenc, Holik, Zdrahal – Hrbas, Musil

 

Wiisaita sanoja edesmenneeltä Wiitalalta:

Kaataako Leijonat Tsekin?

Iltapäiväpeli, miten hereillä Leijonat tässä pelissä oikein ovat? Venäjällä hieman vielä uinuttiin, herättikö idän karhun voitto Leijonat taistelemaan turnausvoitosta?

Aseta vetosi