NFL: Super Bowl LIII maanantaina 4.2.2019 kello 01:30

SuperBowl LIII pelataan 4.2.2019. Otteluna huikea Los Angeles Rams - New England Patriots! Kumpi joukkueista voittaa ja miten ottelu lopulta päättyy? Entä mitä nähdään puoliajalla? Katso kaikki vedonlyöntikohteet megaotteluun ja betsaa!
NFL Superbowl LIII 24.2.2019 klo 01:30
Amerikkalainen jalkapallo: Super Bowl LIII
Helmikuu 04,2019
01:30

Super Bowl LIII: Los Angeles Rams – New England Patriots

Super Bowl LIII ottelun joukkueet ovat nyt vihdoinkin selvillä. Los Angeles Rams päihitti omassa ottelussaan New Orleans Saintsin jatkoajan jälkeen lukemin 23-26 ja New England Patriots teki saman tempun Kansas City Chiefsille jatkoajalla lukemin 31-37. Super Bowl LIII -ottelussa kohtaavat siis Los Angeles Rams ja New England Patriots!

Super Bowl veikkaus on alkanut! Nappaa  SuperBowliin erikoistarjoukset alta:
Unibetin ilmaisveto / Nordicbetin ilmainen liveveto /
Nopeampi NFL kierrätysvapaa ilmaisveto

Amerikkalaisen jalkapallon jokavuotinen kliimaksi, Super Bowl, pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelattava ottelu kerää televisiovastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia ympäri maailmaa. Ottelu pelataan Atlantassa, Mercedes-Benz Stadiumilla. Atlantassa on pelattu myös kahdesti aikaisemminkin.

SUPERBOWL-patriots-rams-4-2-2019

Ja vedonlyöntikohteita tähän megaotteluun riittää todella paljon. Lyö vetoa ottelun voittajasta, tuloksesta ja monesta muusta asiasta mikä kyseiseen megaotteluun liittyy. Lyö Super Bowl tasoitusveto tai lyö vetoa mikä on ottelun yhteenlaskettu pistemäärä! Yli ja alle 57,5 pistettä on Unibetillä saanut kertoimeksi 1.91, kumpaan sinä luotat tässä pelissä? Tiivistyykö puolustuspeli?

Voit myös betsata isoilla kertoimilla sitä miten ottelu päättyy ja monellako pisteellä voittaja kuittaa voiton? Kotijoukkueen voitto 1-6 pisteellä on varustettu kertoimella 4.70, vierasjoukkueen voitolla 1-6 pisteellä saa rahat takaisin kertoimella 4.50!

Katso huikeiden semifinaaleiden parhaat palat tästä:

Super Bowl LIII vedonlyönti ja kertoimet

 

Super Bowl LIII televisiointi:

Suomessa jenkkifutiksen finaalitottelun eli Super Bowlin televisiointioikeudet ovat Viasatilla, joten ottelun katsojat voivat katsoa ottelun Viasatin kanavien tai Viaplayn livestreamin kautta. Viime vuonna Viafree suoratoistopalvelu esitti Super Bowlin ilmaiseksi.

Super Bowl LIII (53) järjestetään Atlantassa:

Super Bowl megatapahtuma - lyö vetoa ennen ottelua ja livenä!

Super Bowl megatapahtuma tarjoaa valtavasti erilaista vedonlyöntiä - katso parhaat kertoimet pre-match vedonlyöntiin ja livevedonlyöntiin omalta vedonlyöntisivustoltasi.

Aseta vetosi