Superpesis - Viiden ottelun avauskierros 02.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis alkaa! Kausi 2020 starttaa viiden ottelun voimin. Kaikkiin otteluihin löytyy melko selvät ennakkosuosikit.
Superpesis
Heinäkuu 02,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis alkaa tänään. Hieman erikoislaatuisen kauden avauspäivä tarjoaa viisi ottelua. Alta löydät ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Joensuu 1.45 – X  3.35 – Imatra 10.00

Vimpeli 1.77 – X 2.85 – Seinäjoki 5.80

Sotkamo 1.33 – X 3.90 – Kempele 12.50

Siilinjärvi – 12.50 – X 4.00 – Raahe 1.32

Hyvinkää 1.52 – X 3.35 – Kankaanpää 7.56

Jokaisessa otteluparissa on siis tarjolla hyvin selkeät ennakkosuosikki vs. altavastaaja asetelmat mutta pitävätkö suosikit pintansa kauden avauksessa?

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: JoMa – IPV 02.07.2020 Klo 18.00

Joensuun Maila eli JoMa on kahden edellisen Superpesis kauden mestarijoukkue. Joensuu lähtee myös tähän kauteen ylivoimaisesti suurimpana mestarisuosikkina. Suosikin asema on perusteltu, sillä itäsuomalaisilla on paperilla ylivertainen pelaajamateriaali.

JoMa menetti kuitenkin viime kauden pääteeksi yhden Suomen parhaan pesäpalloilijan, Tuomas Jussilan, juuri avauskierroksen vastustajalleen Imatran Pallo-Veikoille. Kymmenkertainen SM-mitalisti ja yhdeksänkertainen Itä-Länsi tähdistöpelaaja tietää varmasti entisen joukkueensa metkut ja on siksi isossa roolissa Imatran otteissa JoMa:a vastaan.

Aina kun puhutaan sarjakauden avausoteluista niin niissä pitää huomioida yllätysten mahdollisuus. Pallo on pyöreä ja se voi pomppia altavastaajan pussiin. Imatra väläytteli harjoituskaudella hyviä otteita niin ikään yhtä mestarisuosikkia Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan, kun taas JoMa ei ollut harjoitusotteluissa niin häikäisevä kuin odotettiin. Me lähdemme hakemaan tähän otteluun tasapeliä ja uskomme että ottelu ratkeaa vasta supervuoroparissa. Tasapeli kerroin @3.35

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesis: Jymy – Kiri 02.07.2020 Klo 18:00

Sotkamon Jymy aloittaa myös superpesis 2020 kauden tänään. Viime kauden runkosarjan kakkonen lähtee hakemaan kauden ensimmäistä voittoa Hiukan Pesäpallostadionilla Kempeleen Kirin kustannuksella. Sotkamo oli viime kaudella runkosarjan kakkonen ja suurjoukkue lähti pudotuspeleihin mestaruusmielessä. Käteen jäi kuitenkin hopeaa ja joukkue haluaa kirkastaa tällä kaudella mitalin jälleen kultaiseksi.

Kempeleen Kiri sen sijaan ajautui viime kauden pääteeksi superpesis karsintoihin mutta onnistui välttämään tippumisen miesten Ykköspesikseen. Me emme näe tässä otteluparissa Kempeleen Kirin yltävän vierasyllätykseen. Kempele on voittanut Sotkamon Superpesiksessä viimeksi vuonna 2016 kotikentällään ja tämän jälkeen Sotkamolaiset ovat vieneet kuusi kohtaamista peräkkäin. Sotkamo oli vahvempi tässä otteluparissa myös helmikuussa pelatuissa Halli SM-kilpailuissa. Otamme tästä lapulle Sotkamon suoranvoiton Joensuu – Imatra tasapelin kaveriksi. Sotkamon voitto kerroin 1.33

KATSO TÄSTÄ SUPERPESIS KAUSIVETO-VIHJE!

Pesäpallo veikkaajat huomio, ota kauden aikana haltuun täysin maksuttomat pesisuutiset!

Superpesistupla?

Superpesiksessä on tällä kaudella kolme suurta mestarisuosikkia joista JoMa ja Jymy ovat tänään tulessa. Suosikkien peleistä superpesistupla?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä