Superpesis - Seitsemän ottelun kierros 07.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan seitsemän ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 07,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu tiistaina 07.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa peräti seitsemän ottelua. Otteluista viidessä on melko selkeät ennakkosuosikki vs. altavastaaja asetelmat. Pari ottelua ovat tasaväkisempiä ja myös meidän vedonlyöntikohteita. Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Hyvinkää 3.60 – X  2.70 – Kouvola 2.27

Imatra 1.83 – X 2.85 – Kitee 5.10

Joensuu 1.13 – X 6.00 – Siilinjärvi 28.00

Pattjoki – 1.62 – X 3.10 – Kempele 6.75

Seinäjoki 1.60 – X 3.10 – Koskenkorva 7.15

Sotkamo 1.70 – X 2.95 – Koskenkorva 3.60

Kankaanpää 2.35 – X 2.60 – Tampere 7.15

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Hyvinkää Tahko vs. KPL 07.07.2020 Klo 18.00

Hyvinkään Tahko isännöi tänään kotikentällään Pihkalan pesäpallostadionilla yhtä tämän kauden mestarisuosikkia Kouvolan Pallonlyöjiä. Tahko lähtee tähän otteluun pienenä altavastaajana ja täysin syystäkin. KPL on aloittanut kauden vahvasti ja joukkue on näyttänyt heti, että menestyksen jano on kova. Kopla on pelannut tällä kaudella kahdesti Manse PP:tä vastaan ja plakkarissa olisi muuten kaksi puhdasta voittoa, ellei tamperelaisten Juha Niemi olisi iskenyt tätä upeaa tälliä, jonka turvin Tampereelle lähti pisteitä ensi kerran kesän 1991.

Hyvinkään kauden alku on ollut epävarma. Joukkue voitti kauden avauksessa Kankaanpään kotonaan mutta vieraspelissä KaMaa vastaan tuli turpaan. Avausvoitto tuli nihkeästi vain kolmella juoksulla eikä sisäpeli missään nimessä vakuuttanut. Hyvinkään nipussa on potentiaalia mutta vielä sitä ei ole ulosmitattu.

Kopla lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina mutta silti varsin pelattavalla kertoimella. Uskomme kouvolalaisten voittavan ottelun. Kopla antoi aiemmin tänä vuonna niin halli-SM kisoissa kuin harjoituspeleissä kyytiä ja sama trendi jatkuu tänään.

Kopla voittokerroin @2.27

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesis: KaMa vs. Manse PP 07.07.2020 Klo 18:00

Kankaanpäässä KaMa isännöi Pirkanmaalta saapuvaa Manse PP:tä. Kuten jo Tahko – Kopla pelin yhteydessä kerroimme Manse PP on pelannut tällä kaudella kaksi peliä Koplaa vastaan ja sarjanousija nipisti näissä otteluissa yhden pisteen upean kentältä pihalle painuneen kotiutuslyönnin turvin. Ja siinä ne tamperelaisten vahvuudet sitten olivatkin. Joukkueella on vahoja sisäpelaajia ja vaarallisia jokereita mutta riittäkö se, jos ulkopelissä annetaan tasoitusta?

Myös KaMa:lta löytyy kovaa jokeriosaamista:

Kankaanpää viihtyy hyvin kotona ja se on vahva kotijoukkue. KaMa on myös kokonaisuutena manselaisia laadukkaampi joukkue ja uskomme kotijoukkueen voittavan tämän ottelun tähtipelaajiensa Arttu Ruuskan ja Topias Liljan johdolla. Vierailla on kuitenkin vielä kauden avauskierroksilla yllättäjän mahdollisuus ja Manse PP vaikuttaa joukkueelta, jolla on potentiaalia tehdä juoksuja. Me lähdemme hakemaan tähän otteluun pienellä ahneudella rastia.

Tasapeli [email protected]

Superpesistupla?

Superpesiksessä on tänään iso kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko singlekohteita vai maistuuko superpesistupla?

Aseta vetosi