Superpesis - Kolmen ottelun kierros 09.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kolmen ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 09,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuutorstaina 09.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa vain kolme ottelua. Otteluista kaksi on kertoimien valossa selvää pässinlihaa kun yhdestä on lupa odottaa tasaista kamppailua. Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Joensuu 1.28 – X  4.20 – Kitee 14.50

Seinäjoki 2.95 – X 2.50 – Vimpeli 2.85

Siilinjärvi 13.50 – X 3.90 – Sotkamo 1.32

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Seinäjoen JymyJussit – Vimpelin Veto 09.07.2020 Klo 18:00

Seinäjoen JymyJussit isännöi torstaina 9. heinäkuuta Kotijoukkue Areenalla Vimpelin Vetoa. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella nyt jo toisen kerran. Kaksikko otti yhteen kauden avauskierroksella Vimpelissä, jossa ottelu päättyi supervuoroparin jälkeen 1-2 Jymyjusseille. Ottelussa nähtiin mukavasti peräti 18 juoksua, joka oli varmasti herkkua paikalle saapuneelle yleisölle. Onko torstaina luvassa samanlaista menoa vai pelataanko tarkemmin?

Seinäjoki aloittanut kauden vahvasti

Seinäjoki on pelannut tällä kaudella nyt kaksi ottelua. Vimpeli ottelun jälkeen Jymyjussit voittivat Koskenkorvaan juoksuin 10 – 5. Jymyjussien ehdoton tähtipelaaja Jukka-Pekka Vainionpää on ollut kovassa vedossa heti kauden alusta alkaen. Viime kauden päätteeksi neljännen kerran urallaan voittanut lyöjäkuninkuuden voittanut Vainonpää on lyönyt jo seitsemän kotiutuslyöntiä. Mies ei onnistunut täysin kauden avauksessa Vimpeliä vastaan ja tässä ottelussa kotiuttaminen kotiyleisön edessä varmasti maistuisi.

Jatkuuko Vainionpää vahva kotivire? 

Vimpeli hamuaa mestaruutta mutta riittääkö materiaali?

Vimpelin Vedon kokoonpano koki isoja muutoksia tälle kaudelle ja suoraan sanottuna muutokset olivat lähtökohtaisesti heikompaan suuntaan. Yksi joukkueen kirjoittamaton kortti on lyöjänpaikalta lukkariksi vaihtanut Perttu Ruuska. Mies ei ole vielä vakuuttanut ja hän on saanut osakseen kritiikkiä fanien toimesta. Vimpeli on ilmoittanut tämän kauden tavoitteekseen Suomenmestaruuden ja joukkueen kokoonpanosta löytyy, Mikko Kanala, ehkä yksi sarjan parhaista etenijöistä. Pelinjohtajat rankkasivat Vimpelin kauden alla vasta kuitenkin vasta sijalle 5 ja kolmesta ensimmäisestä ottelusta haalitut kolme pistettä antavat osviittaa siitä, ettei joukkue ole ainakaan vielä valmiina kärkitaisteluun.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Yhteenveto

Nämä kaksi joukkuetta ovat varsin tasaiset ja keskinäinen historia on todella tasaista. Viidestä edellisestä kohtaamisesta peräti neljä on ratkennut vasta supervuoroparissa ja niin kävi myös kauden avauksessa. Toisessa joukkueessa on lyöjämestari ja toisessa etenijätaituri. Eiköhän tähänkin haeta ratkaisu pitkän kaavan mukaan.

Tasapeli X @2.50

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään tynkä kierros mutta silti paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko järjestelmän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä