Superpesis - Viiden ottelun kierros 12.07.2020 Klo 16:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Sunnuntaina pelataan viiden ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 12,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu sunnuntaina 12.07.2020. Pyhän ottelukierros tarjoaa hulppeat kuusi ottelua. Otteluista kaksi on kertoimien valossa selvää pässinlihaa kun yhdestä on lupa odottaa tasaista kamppailua. Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Vimpeli 4.05 – X  2.65 – Sotkamo 2.15

Imatra 2.25 – X 2.60 – Tampere 3.95

Kankaanpää 5.50 – X 3.10 – Kouvola 1.74

Kitee 5.80 – X 2.95 – Joensuu – 1.75

Pattijoki 1.40 – X 3.70 – Siilinjärvi 10.50

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

 

Superpesis: Imatran Pallo-Veikot – Manse PP Klo 17:00

Imatran Pallo-Veikot isännöivät sunnuntaina kello 17:00 alkavassa ottelussa täksi kaudeksi takaisin Superpesikseen noussutta Manse PP:tä. Joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjataulukosta sijan 10. huonommalta puolelta ja tästä otteluparista maistuisi täysipiste potti molemmille joukkueille.

Imatra ollut vahva avausjaksoilla

Imatran kausi alkoi varsin hienosti, kun punaiset nappasivat heti avauskierroksella yhdeltä mestarisuosikilta, Joensuun Mailalta, pisteet 1-2 vierasvoitolla. Imatra tylsytti hyvällä ulkopelillä JoMan tekemisen eikä joensuulaiset saaneet aikaiseksi kuin kaksi juoksua. Niin ikään kahdessa edellisessä ottelussa Kiteetä vastaan IPV on onnistunut nimenomaan avausjaksolla pitämään vastustajan kurissa ja molemmat päättyivät Kiteen hyväksi vain 1-0 kun ensimmäiset jaksot päättyivät molemmissa otteluissa 2-2 tasan. IPV:n ehdottomasti kantavia voimia kauden alussa on ollut yhdeksi sarjan parhaaksi linjapelaajaksi arvostettu Tuomas Jussila, joka johtaa joukkueen kärkilyöntitilastoa.

Manse PP hakee vielä pääsarja rutiinia

Manse PP nousi täksi kaudeksi Superpesikseen. Tamperelaiset ovat pelanneet todella hienosti ja miehekkäästi mutta pisteet ovat harmittavasti karanneet joukkueelta useaan otteeseen. Rutinoituneempi ja kokeneempi pääsarjajoukkue saattaisikin lähteä tähän otteluun lihavammalla pistepotilla. Tampere taisteli hienosti kauden kahdessa avauspelissä Kouvolaa vastaan voittaen heti avauspelissä tasapelipisteen. Edellisessä pelissä perjantaina 10. heinäkuuta Mansella oli kädessään kaikki mahdollisuudet voittoon mutta monta epäonnekasta virhettä ja huolimattomuus kostautui. Joukkueen parhaimmistoa oli tässäkin pelissä kunnarin ja kymmenen kotiutusta tällä kaudella lyönyt Juha Niemi.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Yhteenveto

Nämä kaksi joukkuetta arvioitiin lähes kaikissa mahdollisissa kausiennakoissa sarjataulukon peräkkäisille sijoille. Nordicbetin pelivoimarankingin arvioin mukaan joukkueet ovat sijoilla 9. ja 10. Miesten Superpesiksen pelinjohtajien ennakkoranking asetti joukkueet vastaavasti sijoille 8. ja 9. Molemmissa ennakoissa Imatra oli Mansea pykälän ylempänä. Me uskomme, että tässä ottelussa haetaan ratkaisu pitkän kaavan kautta voimasuhteiden ja edellisten otteluiden näyttöjen ollessa todella tasaiset. Kupongille X.

Tasapeli X @2.60

Lue myös: KaMa – KPL 12.07.2020 Vedonlyöntivihje 

 

 

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään iso kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko järjestelmän?

Aseta vetosi