Superpesis - Kuuden ottelun kierros 14.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kuuden ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 14,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu tiistaina 14.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa hulppeat kuusi ottelua. Otteluista vain Sotkamon ja Siilinjärven sekä Kouvolan ja Imatran väliset kohtaamiset ovat ennakkoon kertoimien valossa täysin taputeltu. Muut otteluparit tarjoavat huomattavasti tasaisemmat asetelmat. Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Hyvinkää 1.92 – X  2.75 – Kitee 4.90

Tampere 3.35 – X 2.55 – Seinäjoki 2.50

Kouvola 1.35 – X 3.75– Imatra 12.50

Sotkamo 1.12 – X 6.10 – Siilinjärvi 30.00

Vimpeli 1.63 – X 3.00 – Kankaanpää 7.10

Koskenkorva 4.90 – X 2.80 – Raahe 1.90NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Manse PP – Seinäjoki 14.07.2020 Klo 18:00

Suomen palloilu pääkaupungiksi itseään mainostavalla Tampereella pelataan tänään mielenkiintoinen Superpesisottelu kun sarjanousija Manse PP isännöi kello 18.00 alkavassa ottelussa Seinäjoen JymyJusseja. Kotijoukkue opettelee vielä pääsarjan tavoille, vieraat sen sijaan ovat aloittaneet kauden vahvasti napsimalla pisteitä kolmesti neljästä ensimmäisestä pelistään. Vievätkö ennakkosuosikin asemaa nauttivat vieraat ottelun päätteeksi täyden pistepotin lakeuksille?

Manse PP ilman kotipisteitä

Tampere aloitti kauden upeasti kun se nappasi tähtilyöjä Juha Niemen johdolla avauspelissä Kouvolan vierasreissulta ensimmäisen pääsarjatason pisteen sitten -90 luvun. Joukkueella ei ole vielä plakkarissa yhtään täyttä kolmeen pisteen voittoa mutta joukkue nappasi kaksi pistettä hieman onnekkaasti Kankaanpäästä ja yhden pisteen koko kauden huonosti suorittaneelta Imatralta. Manse ei ole saavuttanut uudistuneella Kaupin kotikentällään vielä yhtään jaksovoittoa. Joko kolmas kerta toden sanoo?

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Mansella on vahva lyöjäosasto ja se pystyy iskemään juoksuja varmasti kaikkia sarjan joukkueita vastaan. Joukkueen ongelmaksi on kuitenkin koitumassa heikko ulkopeli ja lukuisat helpot virheet. Manse on joutunut myös kierrättämään kauden alussa paljon kokoonpanoaa eikä yhteispeli ole vielä näin ollen tiivistä.

JymyJussit aloittanut kauden hyvin

Seinäjoki arvioitiin pelinjohtajien ennakkorankingissa sijalla 7. Yleisesti ottaen joukkueetta povattiin kauden alla sijoille 6-7. Joukkue on kuitenkin aloittanut pirteästi ja JymyJussit ovat nyt sarjataulukossa sijalla 4. JymyJussien riveistä löytyy kaksinkertainen lyöjäkuningas Jukka-Pekka Vainionpää joka on aloittanut tämän kauden vahvasti. Lisäksi yhdeksi sarjan parhaaksi arvioitu koppari Henri Puputti näyttää kokemuksellaan esimerkkiä nuoremmille. JymyJusseilla on sisäpelin onnistuessa hyvät mahdollisuudet lyödä Mansen heikolle ulkopelille luu kurkkuun jo avausjaksolla.

Yhteenveto

Seinäjoen materiaali on tässä ottelussa parempi eikä Manse ole jostain syystä onnistunut kotonaan. Seinäjoen voittokerroin 2.50 on varsin houkutteleva mutta me pelaamme tänään varman päälle ja eliminoimme Mansen mahdollisen yllätyksen ja ottelun etenemisen supervuoropariin.

Vetokupongille:

Ottelun lopullinen voittaja Seinäjoki @1.68.

Lue myös: Superpesis: Hyvinkää – Kitee Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään tynkä kierros mutta silti paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko järjestelmän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä