Superpesis 16.07.2020 - Kolmen ottelun kierros Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kolmen ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 16,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu torstaina 16.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa vain kolme ottelua. Kierros on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja me perkaamme tänään kaksi ottelua kolmesta superpesis tuplaan. Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Seinäjoki 7.15– X  3.10 – Sotkamo 1.60

Kitee 1.51– X 3.30– Siilinjärvi 8.25

Imatra 3.10 – X 2.55– Hyvinkää 2.65

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Kitee – Siilinjärvi 16.07.2020 Klo 18:00

Kiteellä loistavan alkukauden pelannut Kiteen Pallo isännöi Siilinjärven Pesistä. Kiteen nuori joukkue on aloittanut kauden todella vakuuttavasti ja KiPa on saalistanut viidestä ensimmäisestä ottelusta jo yhdeksän pistettä. Edellisessä ottelussa Kitee oli helisemässä vieraissa Hyvinkään Tahkolle, kun kotijoukkue löi avausjaksolla Pihkalan pesäpallostadionilla peräti 12 juoksua. Lukuisia 2000-luvun puolella syntyneitä pelaajia kentälle juoksuttava Kitee osoitti kuitenkin henkistä vahvuutta ja nousi supervuoroparin jälkeen 1-2 voittoon.

Siilinjärven pesis arvioitiin kaudella alla putoajajoukkueeksi eikä alkukauden otteet anna paljon muuta odottaa. Joukkue on pelannut nyt kuusi ottelua ja sillä on kasassa kolme pistettä. Sijoitus sarjataulukosta löytyy sijalta 13. Edellisessä ottelussa joukkue hävisi Sotkamossa 2-0 tylyin juoksulukemin 20-4. Siilijärveä vastaan on lyöty tällä kaudella jo 68 juoksua, joka on sarjan heikoin tilasto.

Sarjan keskikastiin arvioitu Kitee on napsinut vähintään pisteen jokaisesta kauden viidestä pelistä. Joukkueen hyvän pelin on saanut kokea muun muassa Hyvinkää, Joensuu ja Imatra. KiPa:lta puuttuu kuitenkin vielä täysi kolmen pisteen voitto ja tästä ottelusta, jos mistä se pitää napata mikäli joukkue haluaa taistella kärkisijoista.

Vetokupongille:

Kitee voittaa @1.51

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesis: Imatra – Hyvinkää 16.7.2020 Klo 18:00

Imatralla Pallo-Veikot saavat tänään vastaan Hyvinkään Tahkon. IPV on ollut yksi tämän alkukauden pettymyksistä, ainakin mikäli uskomme joukkueen faneja. Joukkue on napannut viidestä ottelusta vain kaksi kahden pisteen voittoa kuin muista otteluista on jäänyt luu käteen. Joukkueen ehdoton kompastuskivi tähän mennessä on ollut ulkopeli. IPV on tehnyt viidessä ottelussa vain 18 juoksua joka sarjan selvästi heikoin tulos. Jos lyöntipeli on samalla tasolla Hyvinkäätä vastaan niin Etelä-Karjalassa on turha odottaa voittoa torstai-iltana.

Hyvinkää on niin ikään ollut hienoinen pettymys ensimmäisillä ottelukierroksilla. Joukkueella on kasassa vain kuusi pistettä ja erityisesti edellisen kierroksen kotitappio oli karvas. Sitä edellisellä kierroksella Tampereen vierailulla Hyvinkää nappasi kaksi sarjapistettä lähinnä Manse PP:n toisen jakson oman möhlinnän tuloksena.

Hyvinkään pelinjohtaja Miika Rantatorikka on varmasti antanut palautetta omilleen edellisen kierroksen kotitappion jälkeen. Tahkon pelaajat olivat pelin jälkeen haastatteluissa silmin nähden pettyneitä ja me uskomme, että joukkue lähtee hakemaan Imatraa vastaan hyvitystä viime ottelulle. Imatra joutuu tänään sijaiskärsijäksi sisuuntuneen Tahkon edessä.

Vetokupongille:

Ottelun lopullinen voittaja Hyvinkää @1.72

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään tynkä kierros mutta silti paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai pelaatko tuplana kertoimella 2.60?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä