Superpesis 17.07.2020 - Kolmen ottelun kierros Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kolmen ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 17,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu perjantaina 17.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa vain kolme ottelua. Kierros on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja me perkaamme tänään ennakkoon yhden kamppailun. Eiliset pesisvedot menivät mönkään, pitääkö ennakkosuosikki tänään kutinsa? Alta löydät kaikki ottelut vedonlyöntikertoimineen:

Tampere 1.88 X  3.10 – Koskenkorva 5.00

Kempele 4.30– X 3.30– Joensuu 2.01

Kouvola 1.62 – X 2.55– Vimpeli 7.00NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Kouvola – Vimpeli 17.07.2020 Klo 18:00

Superpesiksen yhdeksi tämän hetken kärkijoukkueeksi viime vuosina noussut Kouvolan Pallolyöjät eli KPL on aloittanut tämän kauden vahvasti. Kouvola on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua ja voittanut niistä kaikki. Sarjaan mahtuu vain yksi pistemenetys kauden avauskierrokselta. KPL:n pelaajamateriaali on loistava. Lukkari Janne Kivipelto häärii lautasella, kun samaan aikaan kyseisen pelipaikan legenda ja 1. kauden kouvolalainen Toni Kohonen on loistanut ulkolinjassa. Niin ikään tuore kasvo Jere Dahlström on tehnyt lyöjäjokerina kuudessa ottelussa jo 17 juoksua. KPL on tällä menolla ja materialla menossa heittämällä runkosarjan kärkisijoille.

Vimpelin kauden alku on ollut vaikea. Joukkue menetti täksi kaudeksi Sami Haapakosken ja vaikka pesäpallo on joukkuepeli, niin loistavan yksilön poistuminen on näkynyt isosti Vimpelin otteissa. Haapakoski on kelpo lyöjä mutta ennen kaikkea loistava kakkospuolen ulkopelaaja. Vimpelin pelinjohtaja Markku Hylkiä on yrittänyt kauden alussa vaihdella ulkopelaajia paikasta toiseen mutta toistaiseksi tuloksetta. Vimpelillä on kuudesta ottelusta kasassa 9 pistettä. Joukkuetta vastaan on tehty jo 42 juoksua, joka on TOP 8 joukkueista toiseksi surkein saldo.

Pelivalinta Kouvola – Vimpeli

Kouvolan voitolle on tarjolla tähän matsiin melko matalat kertoimet mutta se on yhtä kaikki pelivalintamme. Kopla on iskussa, Vimpeli vaisu ja perjantai-illan kotipeli kouvolalaisille antavat luvan odottaa KPL:n näytöstä.

Vetokupongille:

Kouvola voittaa @1.65

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään tynkä kierros mutta silti paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatako yhdistelmävedon?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä