Superpesis 18.07.2020 - Kahden ottelun kierros Klo15:00 alkaen - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan vain kahden ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 18,2020
18:00

Suomen kansallispelin pesäpallon miesten pääsarja Superpesis jatkuu lauantaina 18.07.2020. Tämän päivän ottelukierros tarjoaa vain kaksi ottelua. Poimimme molemmat päivän ottelut vetpkupongille. Alta löydät päivän pelit vedonlyöntikertoimineen:

Kankaanpää 2.902.60 – Seinäjoki 2.75

Pattijoki 3.75– X 2.60– Joensuu 2.29

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Kankaanpää – Seinäjoki 18.07.2020 Klo 15:00

Päivän ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat Kankaanpään Maila, KaMa, sekä Seinäjoen JymyJussit. Molemmat joukkueet lähtevät lauantain otteluun allaan 1-0 tappio edelliseltä kierrokselta. Neljässä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa voittaja on aina vaihtunut. Luvassa mielenkiintoinen ottelu Satakunnassa!

Kankaanpää ei juoksuilla juhli

Kankaanpään alkukausi on ollut tuskainen. Joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja kauden kuudesta ottelusta plakkarissa on yksi kolmeen pisteen voitto ja yksi tasapelipiste. Kankaanpää on lyönyt alkukaudesta vain 30 juoksua, joka on sarjan selvästi heikoin tulos. Mikäli sisäpeli ja ketsuppipullo ei aukea tänäänkään niin JymyJussit ovat niskan päällä.

JymyJusseilla kelpo alkukausi

JymyJussit löytyvät juuri nyt sarjataulukosta sijalta 5. Joukkueella on ollut kelpo kauden alku ja joukkueella on taskussaan jo kolme kolmen pisteen voittoa. Seinäjoen vahvinta osastoa alkukauden peleissä on edustanut viime kauden lyöjäkuningas Jukka-Pekka Vainionpää. Mieheltä löytyy tältä kaudelta jo 15 kotiutuslyöntiä. Edellisessä ottelussa Sotkamoa vastaan mies löi yhden kotiutuslyönnin ja se olikin seinäjokelaisten ainoa koko ottelussa.

Pelivalinta Kankaanpää – Seinäjoki

Molemmat joukkueet hävisivät edellisen ottelunsa ja molemmat joukkueet jäivät edellisessä avausjaksolla juoksuitta. Kankaanpää väkersi lopulta neljä juoksua, Seinäjoki vain yhden. Juoksurajaksi tähän otteluun on asetettu yli/alle vedolle 14.5 juoksua. Kankaanpään kotipelissä on jääty 2/3 tuon alle, KPL-pelin ollessa ainoa iso juoksuinen. Seinäjoki sen sijaa ei ole loistanut vieraissa juoksuilla mutta toisaalta joukkuetta vastaan on lyöty vain 37 juoksua. Me uskomme, että tässä ottelussa nähdään maksimissaan 14 juoksua.

Vetokupongille:

Alle 14.5 jouksua @1.85

Superpesis: Pattijoki – Joensuu 18.7.2002 Klo 16:00

Pattijoella on luvassa kuuma ottelu, kun viime kauden mestarijoukkue Joensuun Maila yrittää saada PattU:n kustannuksella voitettua itselleen kauden ensimmäisen kolmen pisteen potin vieraskentiltä. Vahvan alkukauden pelannut raahelaisjoukkue ei anna hevillä pisteitä.

Joensuun Mailan diesel käynnistymässä?

Joensuun alkukausi on ollut vaikea. Mestarijoukkue on saanut nauttia helpohkosta sarjaohjelmasta mutta tästä huolimatta pistepotti on lihonnut lähinnä irtopisteillä. Joensuun materiaali on yksi sarjan parhaista mutta kun homma ei toimi niin se ei toimi. Joukkue pelasi viimeksi eilen Kempeleessä ja tuosta ottelusta joukkue nappasi helpottavan 0-1 voiton. Alkaa diesel käynnistyä ja apina tippua harteilta?

Pattijoki pelannut loistavasti

Pattijoki on ollut tämän kauden yksi ”yllättäjäjoukkue”. Raahessa on kasassa hyvä kokoonpano ja pesäpalloväki tietää joukkueen potentiaalin mutta suuren yleisön silmissä joukkue jää usein JoMan:n, Tahkon, KPL:n ja kumppaneiden alle.

Pattijoki teki täksi kaudeksi merkittävän pelaajakaappauksen, kun joukkue naarasi Vimpelistä Sami Haapakosken joukkueeseen. Haapakoski on loistava lyöjä ja kuin itse varmuus PattU:n kakkospuolen ulkopelissä. Pattijoki on kerännyt kauden jokaisesta pelistä vähintään yhden pisteen ja kun Raahen Rännärin kenttää pidetään yhtenä sarjan hankalimmista vieraskentistä niin kotijoukkueen pistepotin kasvaminen on realismia myös lauantaina.

Pelivalinta Pattijoki – Joensuu

Uskomme että Raahessa pelataan tasainen ottelu. PattU on hyvässä vireessä ja joukkueella on sekä lepoetu että kotietu. Joensuu alkaa kuitenkin heräillä ja joukkueella on eiliseltä pelituntumaa, kun Pattijoki on vastaavasti pelannut neljä päivää sitten. Eiköhän tämä kamppailu ole tasainen ja kupongille raapustetaan risti.

Vetokupongille:

Tasapeli X @2.60

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään tynkä kierros mutta silti paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai lyötkä tuplan?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä